Ексклюзиви
вівторок, 28 листопада 2017 05:21

Настоятель храму розбився на позашляховику

Поховали настоятеля храму Преподобномученика Андрія Критського Московського патріархату 43-річного Сергія Тараненка в селі Мар'ївка Запорізького району. У сусідньому селі розбився на своєму автомобілі "Тойота Ленд Кузер".

— Аварія сталася 13 листопада, — розповідають у приймальні єпархії. — Отець Сергій їздив у власних справах. Не впорався з керуванням. Вилетів із дороги, автівка перекинулася. Хоч мав важкі травми, сам викликав "швидку". Помер у лікарні.

Сергій Тараненко народився в Харкові. Після школи переїхав до Мелітополя доглядати за хворою бабою. Тоді ж став паламарем у соборі Олександра Невського. Закінчив духовне училище в Запоріжжі. 1993-го став священиком. Настоятелем храму Преподобномученика Андрія Критського був 23 роки.

Знайшли мертвою 45-річну ­Маріанну Брензович у селі Запсонь Берегівського району на Закарпатті. 15 листопада тіло жінки виявили у криниці поблизу її будинку. Скоїла самогубство, кажуть.

Маріанна — ­молодша сестра нардепа від БПП Василя Брен­зовича, 53 роки. Вона викладала угорську мову та літературу в Закарпатському угорському інституті ім. Ференца Ракоці ІІ в Берегово. Була незаміжня.

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.rian.com.ua
 

Помер американський композитор і музикант 95-річний Джон Хендрікс у лікарні Мангеттена 22 листопада. Причину смерті рідні приховують.

Джон Хендрікс став популярним напрЙикінці 1950-х. Записав понад 30 платівок. Двічі отримував музичну премію "Греммі". 1970 року створив тріо "Хендрік Фемілі". Виступав разом із дружиною та донькою. Хендрікса називали "легендою джазу", бо часто імпровізував на сцені.

У нього залишилися дружина, доньки Мішель і Арія. Всі займаються музикою.

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.rbk.ru
 

Під час затримання в Сімферополі померла кримська татарка 82-річна Веджіє Кашка. У неї стався серцевий напад.

— Веджие Кашку убили оккупанты, — каже журналіст Айдер ­Муждабаєв, 45 років. — Її затримали в кафе "Медобори". Жінці стале зле. Вона померла дорогою до лікарні.

Веджіє Кашка була соратницею радянських дисидентів Андрія Сахарова та Мустафи Джемілєва. Виступала проти окупації Криму.

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.pravda.com
 
Зараз ви читаєте новину «Настоятель храму розбився на позашляховику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути