Ексклюзиви
середа, 10 червня 2009 19:02

Надія Чепрага втратила чоловіка

Автор: фото з сайту www.chepraga.ru
  Молдавська співачка Надія Чепрага із чоловіком Євгеном Литвиновим та племінницею святкують Новий, 2003 рік у квартирі в Москві
Молдавська співачка Надія Чепрага із чоловіком Євгеном Литвиновим та племінницею святкують Новий, 2003 рік у квартирі в Москві

Молдавська співачка Надія Чепрага, 52 роки, скасувала гастролі по Росії. У неї помер чоловік професор-економіст 68-річний Євген Литвинов.

Останні роки Євген Олександрович важко хворів, йому оперували серце і легені. У травні підхопив запалення легень. Організм не витримав ускладнення недуги.

Із Чепрагою Литвинов познайомився 33 роки тому.

— У Ленінграді проходили Дні молдавської культури, — згадує співачка. — Він підійшов мене привітати після концерту — стильний, ефектний у бузковій краватці з букетом троянд. Трохи поспілкувалися, і я поїхала на гастролі в Німеччину. Думала про нього. Коли повернулася, зателефонувала Жені. Слухавку взяла його мама. "Женя вас просто обожнює", — сказала. А їй відповідаю: "Та я сама його кохаю".

Чепрага вийшла заміж 19-річною. За нею упадали шейх Брунею і син румунського лідера Ніку Чаушеску. Перший подарував їй верблюда, другий закидав квітами. Усе це припинилося, коли Надія народила сина. Нині 30-річний авіаконструктор Іван живе з родиною у Німеччині.

Замолоду Надія Чепрага і Софія Ротару були суперницями.

— Композитор Петро Теодорович продав мені пісню "Меланхолія" на 150 карбованців, а через місяць за 200 — Соні. Я приїжджаю з відпочинку, а вона вже співає її в "Ранковій пошті", — згадує Чепрага. — У нас відбулася сутичка. А коли з"ясували, хто завинив, спокійно розійшлися. Я поступилася, а Соня заспівала її на "Пісні року".

Із 2001-го Надія Чепрага живе в Москві, колекціонує сумки та взуття. Його в неї близько 300 пар.

Зараз ви читаєте новину «Надія Чепрага втратила чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути