Ексклюзиви
вівторок, 29 травня 2012 07:45

На відверту фотосесію погодилися, щоб стимулювати чоловіків до перемоги

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com
 

Олеся Гусєва (на фото), дружина футболіста столичного "Динамо" та національної збірної Олега Гусєва, сфотографувалася в еротичній фотосесії до Євро-2012 для одного з чоловічих журналів. За компанією з нею на фотосесію погодилися Вікторія Коноплянка та Алла Селезньова, дружини Євгена Коноплянки та Євгена Селезньова.

— Ми з Олегом дев'ять років разом, в інтернеті практично немає наших знімків, — каже Олеся. — Можна побачити тільки випадкові фотографії папараці. Ми не хочемо виставляти особисте життя напоказ.

У збірній його кличуть Гусєком. Із сином постійно дивимося футбол, коли тато грає. Обоє хвилюємося. Треба буде запастися заспокійливим перед матчем Україна — Швеція. Після гри дозволяю собі критикувати і Олега, і команду. Але якщо виступ збірної або "Динамо" мені взагалі не страшно коментувати, то по відношенню до чоловіка я все-таки підбираю слова, намагаюся бути тактовною.

На якість гри чоловіка впливає здоров'я і фарт. Решта на його поведінці на полі не позначається.

— За допомогою фотосесії хотіли закликати чоловіків, щоб без медалей додому не поверталися, — каже Алла, дружина Євгена Селезньова. — Боялася, що Женя буде категорично проти зйомок. Але він на диво сказав: "Роби, що хочеш". На відверту фотосесію погодилися, щоб стимулювати чоловіків до перемоги на Євро-2012.

Зараз ви читаєте новину «На відверту фотосесію погодилися, щоб стимулювати чоловіків до перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути