Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2012 00:15

На нудистському пляжі не заведено голосно розмовляти

Автор: Фото: Ольга КАМЄНЄВА
  Дівчата засмагають на нудистському пляжі у кримському селищі Коктебель. Одній із них місцеві пляжні художники розмалювали тіло. У морській воді візерунки змиваються за два дні
Дівчата засмагають на нудистському пляжі у кримському селищі Коктебель. Одній із них місцеві пляжні художники розмалювали тіло. У морській воді візерунки змиваються за два дні

— Отпустите краба. Вы, такой некрасивый, такого красивого краба хотите убить, он же чистильщик! — жінка у крислатому капелюсі на нудистському пляжі у кримському Коктебелі свариться з чоловіком, живіт якого звисає в три шари. Плавок на ньому нема. Незасмаглі сідниці вказують, що він роздягся недавно. — Сразу видно, что вы ненастоящий нудист. Те никого не обидят.

Чоловік сопе й відпускає краба.

Нудистський пляж розташований у місті Коктебель за Центральним пляжем, за горою Юнга. Тут можна відпочивати й оголеним, і в купальнику. Жінки засмагають топлес.

— Традицію купатися голяка завів ще поет і художник Максиміліан Волошин, — розповідає нудист із 20-річним стажем Володимир Цвірко, 62 роки. Його засмагле тіло густо вкрите волоссям.

— У кінці ХІХ століття в Коктебель приїхала відпочивати московська стриптизерка Марія Дейша-Сіоницька. Дамочка вийшла до берега й остовпіла — голі чоловіки тусувались біля моря. Марія закричала: "Який сором, це ж якийсь мудистський пляж!". Але ніс у неї був закладений і всім почулося "нудистський". З тих пір пляжі, де люди відпочивають голяка, називають нудистськими. У Коктебель з'їжджаються звідусіль. Найбільше росіян, є поляки та італійці. Правда, щороку нас меншає. На нас наступає цивільний пляж із його кафешками і забудовами.

— Ще п'ять років тому тут все було не так, — вмішується в розмову голубоокий хлопець. Він приїхав з Києва. — Люди тут відпочивали в наметах, ніхто не комплексував. Не було зайвих очей, роззяв, як зараз, — показує на двох хлопців, що бредуть берегом, роздивляючись оголених дівчат. — Пляж спаскудився, треба перебиратися в Лисячу бухту. Там не сотня нудиків, як тут, а тисячі. Навіть люди, які не можуть зразу роздягтися, на третій день роблять це. Не тому, що їх примушують, а самі вкурюють атмосферу. Тут ніхто не скаже: "ой які цицьки", "он яке в нього причандалля". Дітки з дитинства звикають бачити оголені тіла. З таких хлопчиків ніколи не виросте маніяків, жадних до жіночого тіла. Кохатимуть жінку за особистість, а не за фігуру.

Чоловік з гітарою співає воєнну "Землянку". До нього підтягуються інші нудисти, підспівують, фотографують його на телефони.

До берега під'їжджає водний мотоцикл. Гола дівчина по пояс стоїть у воді. Помічник водія зістрибує у воду, одягає на дівчину рятувальний жилет, підсаджує на мотоцикл. Дівчина виявляється без плавок. Це помічає водій:

— Я її не повезу! Вона ж гола! Одягніть її! — кричить чоловік.

— Паехали! — горланить дівчина з московським акцентом.

На нудистському пляжі не заведено голосно розмовляти, — кажуть відпочивальники.

Зараз ви читаєте новину «На нудистському пляжі не заведено голосно розмовляти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути