четвер, 06 лютого 2020 05:45

"На четвертий день подарував машину, за тиждень — каблучку"

Автор: ВІКТОРІЯ МАЙСТРЕНКО
  Киянин Анатолій допомагає зійти сходами свій дружині ­Владіані. Пара розписалася 2 лютого у столичному Центральному палаці урочистих подій
Киянин Анатолій допомагає зійти сходами свій дружині ­Владіані. Пара розписалася 2 лютого у столичному Центральному палаці урочистих подій

— Щоб одружитися 2 лютого, заяву подали влітку. День вистояли в черзі, — каже киянка 28-річна Дар'я. Минулої неділі розписалася із Максимом, 34 роки, у столичному Центральному палаці урочистих подій. В Україні цього дня побралися 2 тисячі пар. 02.02.2020 — дзеркальна дата, з обох боків читається однаково. Астрологи вважають її магічною, радять починати сімейне життя й братися за нові справи. Наступна така випаде за 100 років.

О десятій ранку в загсі, крім кількох працівників, лише дві пари молодят.

— Із Максимом познайомилися в Кривому Розі на Дніпропетровщині, де раніше жили, — розповідає Дар'я. — Потім він переїхав до Києва. Два роки тому 2 лютого почали спілкуватися телефоном. Коли і я перебралася до столиці, вирішили оформити стосунки. Знала, Максим мені освідчиться. Але не чекала, що так швидко. Зробив це гарно. В мене є дитина від першого шлюбу, тому він запропонував створити сім'ю не лише мені, а й доньці. Подарував каблучки нам обом. Донька сказала: "Так, я згодна. Щаслива ти, щаслива і я".

— Коли діставала ваші келихи, один розбився, — каже нареченим працівниця загсу. — Можете пити шампанське з одного або ми дамо свої.

— Не може бути, — усмішка сходить з обличчя Дар'ї.

— Не засмучуйся, буває. Але ми ж разом, — ­заспокоює її Максим.

Працівниця розповідає, як розкладати рушник, кому де сідати.

— Готові? — питає наречених. Під музику вони заходять до зали.

Працівниця загсу представляє фотографа 21-річній Юлії та Роману, 25 років.

— Не вірили в магічні дати, але друзі порадили звернути на них увагу, — говорить Юлія. — Хоча кажуть, що високосний рік несприятливий для одруження, 2 лютого астрологи вважають вдалим днем. Записалися на розпис за три місяці.

— Познайомилися на роботі. Працюємо в рітейлі — роздрібна торгівля, — розповідає Роман. — Юлія прийшла на співбесіду. Зазвичай її проводять кілька працівників, потім обговорюємо кандидата. Про неї всі одностайно сказали "так". Рік спілкувалися як колеги. Якось під час обіду обмінювалися думками з приводу проектів, розвитку. Запропонував тоді: "Може, ми ще ввечері обговоримо дещо?"

— Освідчився Роман незвично, — додає Юлія. — У суботу сказав, що треба купити мартіні. Потім спитав: "Готова?" Здивувалася: "До чого?" Показав альбом з нашими фотографіями. А в кінці — компліменти і освідчення.

До палацу під'їжджає білий "Ламборджині". Двері піднімаються вгору. Наречений 30-річний Анатолій у блакитному костюмі допомагає вийти коханій 25-річній Владіані — широкий поділ її сукні не пролазить у двері.

— Об'їздила 10 весільних салонів, доки знайшла плаття, — розповідає Владіана, піднімаючися сходами. — Варіантів було багато, але лише ця ідеальна, як на мене пошита.

— Із чоловіком познайомилися в ресторані, — продовжує. — Були в різних компаніях. Помітила, що хлопець за сусіднім столом дивиться на мене. Потім наважився і запросив на танець. Розговорилися. Коли всі розходилися, запропонував відвезти додому. Але я з друзями поїхала гуляти далі. За кілька днів знову зустрілися. Сподобався рішучістю. На четвертий день стосунків подарував машину, за тиждень — каблучку. За місяць запропонував одружитися. Погодилася, бо в мене не було вибору. Він вже познайомився з моєю мамою, вони й домовилися. Дату одруження вибрав мій чоловік. Я не вірю в прикмети. Що цей день вважають магічним — дізналася з новин.

Зараз ви читаєте новину «"На четвертий день подарував машину, за тиждень — каблучку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути