Ексклюзиви
четвер, 14 жовтня 2021 06:05

Чоловікам малюють на нігтях черепи
4

Нарощені нігті — найкращий варіант, якщо погано ростуть свої або на них не тримається гель-лак
Фото: instagram.com/voronovska_yana/
Яна Вороновська працює майстринею з манікюру п’ять років
Модними в манікюрі залишаються об’ємні дизайни, матове й напів­прозоре покриття, асиметричність

— Останні пів року модно робити манікюр кольоровими й базовими гелями. Бо це економить час. Нанести звичайну базу й гель, а потім два-три шари гель-лаку — довго. Швидше одразу покрити кольоровим базовим гелем, — каже 27-річна Яна ВОРОНОВСЬКА з Луцька. Робить манікюр п'ять років. Веде курси, має свою сторінку в інстаграмі.

— Треба забути про леопард, золото чи червоний колір у поєднанні з золотом і камінчиками. Показник несмаку — переношений гель-лак. Все, що на нігтях довше трьох тижнів — псує не тільки стан нігтьової пластини, а й образ жінки. У його власниці немає на себе часу або вона в матеріальній скруті, — розповідає Яна Вороновська. — Зараз модні тваринні принти — зебра, корівка. Об'ємні дизайни, матове й напів­прозоре покриття, асиметричність. Найпопулярніший відтінок 2021 року — трав'яний зелений. Весною клієнти обирають ніжні пастельні, а літо — час для неонів, яскравих, соковитих і смачних кольорів. Восени хочуть чогось затишного й приглушеного — хакі, шоколад, відтінки кави та какао. Зима — ще багато блиску, що нагадує бризки шампанського, і глибокі відтінки синього.

Мигдальна форма, овальна й короткий квадрат — кожен вибирає під стиль життя і діяльність. Для сміливіших модниць — довгий чіткий квадрат у стилі американських манікюрів. Нігті на обох руках можуть відрізнятися кольором, дизай­ном, іноді й формою.

Дотепер популярні нарощені нігті.

— Їх роблять, коли не хочуть чекати, доки відростуть свої. Також часто у кого на носі відповідальна подія й часу немає. Або свої нігті ростуть криво, крутяться, а гель-лак не тримається. Теперішні матеріали й техніки нарощення дозволяють зробити такі, що від природних не відрізнити. А ще вони міцніші. Але треба мати кваліфікованого майстра. Самостійно не відкривати покриття і вчасно робити корекцію.

Яна почала займатися манікюром 2016 року.

— Тоді в моді були котяче око, лита фольга й малюнки-светрики на нігтях. Було багато тематичних манікюрів. На Новий рік малювали бокали, сніговиків, сніжинки, навесні — підсніжники, під час відпустки — пальми, восени — парасольки. Гель-лак тільки-но з'являвся і кожен похід на манікюр був як свято. Зараз же це — буденність. Ніхто не рветься показати нігтями, що за три дні настане Новий рік.

На манікюр приходять і чоловіки. Замовляють не тільки чистку, а й дизайн. Зазвичай обирають в стилі тату — чорні наклейки з підписами, черепами. Цього літа в мене троє клієнтів робили манікюр із покриттям і дизайном.

Не можна виходити надвір із мокрими руками

Щоб руки гарно виглядали, треба надівати рукавички вже восени, коли холодно й вітряно.

— Або ховати руки до кишень. Креми перед прогулянкою наносити не варто. Також не виходити з вологими руками, бо обвітряться, — каже Яна Вороновська. — Користуватися побутовою хімією слід у рукавичках завжди. Якщо руки мало забруднені й можна обійтися без мила, то так і робити. Не треба зайвий раз пересушувати шкіру.

Зараз ви читаєте новину «Чоловікам малюють на нігтях черепи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути