Ексклюзиви
субота, 30 червня 2012 00:45

Чоловік Вітні Г'юстон одружився

Автор: фото з сайта www.spletnik.ru
  Американський співак Боббі Браун з дружиною Алісою Езередж під час весілля. На церемонію не приїхала Боббі Крістіна, донька виконавця від шлюбу зі співачкою Вітні Г’юстон
Американський співак Боббі Браун з дружиною Алісою Езередж під час весілля. На церемонію не приїхала Боббі Крістіна, донька виконавця від шлюбу зі співачкою Вітні Г’юстон

Американський співак 43-річний Боббі Браун, колишній чоловік покійної співачки Вітні Г'юстон, узяв шлюб зі своїм менеджером Алісією Езередж, 34 роки.

Весілля відсвяткували у вузькому колі родини й друзів. Серед гостей були старші діти Брауна — 23-річний Лендон, 22-річна Ла'Прінсія та 19-річний Боббі-молодший. Також на святі був єдиний син нареченої — 3-річний Кассіус.

— Тільки Боббі Крістіна, донька Брауна від Вітні Г'юстон, на весілля не прийшла, — кажуть знайомі. — Вона сердиться на батька, що він одружився за кілька місяців після смерті матері. Крістіна не сприймає жодної жінки, з якою зустрічався батько. Усіх обзиває його коханками.

Боббі та Алісія заручилися ще позаторік. Із Вітні Г'юстон чоловік розлучився 2007-го.

— Завдяки Алісії до мене повернулася пристрасть до музики та любов до життя, — говорить Боббі Браун. — Не знаю, що спонукало мене зважитись на цей шлюб. Навіть із жінками, які подарували мені дітей, я просто жив кілька років.

Після смерті Г'юстон у лютому з'явилися чутки, що Вітні та Боббі збиралися побратися вдруге. Мати співачки їх спростувала.

— Про повторне весілля Вітні з Боббі не могло бути й мови, — каже Сіссі Г'юстон. — Цей покидьок посадив її на наркотики. Якби не він, Вітні не померла б у 48 років.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Вітні Г'юстон одружився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути