Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2018 05:10

Мухарський попросить політичного притулку

Автор: WWW.DEPO.UA
  Антін Мухарський та Сніжана Єгорова розлучилися 2012 року. Мають трьох ­спільних дітей
Антін Мухарський та Сніжана Єгорова розлучилися 2012 року. Мають трьох ­спільних дітей

"Якщо ви читаєте ці рядки, це означає, що я вже перетнув державний кордон України і знаходжуся в одній із країн Європи. Там, вірогідніше за все, попрошу політичного притулку", — написав київський актор і шоумен 49-річний ­Антін ­Мухарський у "Фейсбуку" 14 лютого. Майже чотири роки через великі ­аліменти судиться з екс-дружиною, телеведучою Сніжаною Єгоровою, 45 ­років.

Антін Мухарський винен майже 400 тис. грн, заявляє перший заступник міністра юстиції Наталія Бернацька. Майно чоловіка арештували.

За шлюбним контрактом Мухарський має сплачувати щомісяця 24 300 грн за спільних дітей із Єгоровою — 5-річного Івана, Аріну, 7 років, і 10-річного Андрія.

"За три з половиною роки я сплатив їм понад мільйон гривень аліментів. В оплату фіктивних боргів з аукціонів продають моє майно. А ще утримання дітей від першого шлюбу (дві доньки — 27-річна Софія та Іванна, 12 років. — "ГПУ"), а ще старі батьки й комунальні платежі", — додає Антін.

Не може сплачувати аліменти повністю через різке зменшення доходу після Революції гідності, пояснює чоловік. Скаржиться, що колишня дружина майже не дає бачитися з дітьми й розмовляти з ними українською.

— Декілька разів на тиждень він має забирати дітей, завозити їх до школи, возити їх по гуртках. Батько цього не робив. Двері будинку моєї довірительки не закриті перед ним, — говорить Катерина Власюк, юрист Єгорової.

11 грудня Антін Мухарський прийшов оголеним до Оболонського райсуду Києва. Прикривався аркушем зі зверненням до міністра юстиції Павла Петренка: "Петренко — гей. Почуй батьків!"

— Такі суми роздягають мене догола, — сказав в одному з інтерв'ю Антін. — Я не відрікаюся від дітей. Але не можу захистити свої права в суді, бо адвокати колишньої дружини затягують справу. Судді говорять, вона має серйозних покровителів. Це — Павло Петренко й нардеп Ірина Луценко.

Улітку торік Мухарський одружився з мистецтвознавцем 30-річною Єлизаветою Бєльською. Чи виїхала за кордон разом із чоловіком, невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Мухарський попросить політичного притулку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути