Ексклюзиви
вівторок, 19 листопада 2019 05:50

"Мою начальницю не влаштовує наш сімейний стан. Будемо одружуватися"

Автор: Фото надане Ігорем Перепилицею
  Сумчани Тетяна Супницька й Ігор Перепилиця познайомилися на роботі. З минулої осені живуть разом. За рік одружилися. На весілля запросили 15 гостей
Сумчани Тетяна Супницька й Ігор Перепилиця познайомилися на роботі. З минулої осені живуть разом. За рік одружилися. На весілля запросили 15 гостей

3 жовтня в Сумах зареєстрували шлюб 54-річний Ігор ПЕРЕПИЛИЦЯ і Тетяна СУПНИЦЬКА, 49 років. Обоє працюють во­діями на підприємстві "Електроавтотрас". Чоловік — на автобусі, жінка — на тролейбусі.

— Я вже років сім, як розлучений. Маю дорослу доньку. А Таня вдова — її чоловік загинув, — розповідає Ігор Володимирович. — Жили в приватному секторі. Разом їздили на роботу тролейбусом-підвозкою. Я на той час мешкав зі старенькою матір'ю. Торік навесні вона вже навіть із хати вийти не могла. Пожалівся Тані, що самому важко справлятися з городом. Тоді якраз треба було садити помідори. Таня допомогла вибрати сорти розсади. Томатів уродило багато. Попросив її допомогти з консервацією. Мама говорила: "Хороша жіночка. Бережи її". В середині жовтня в матері стався інсульт і вона злягла. Був потрібен постійний догляд, їй треба було робити уколи. Я працював у першу зміну, Таня — в другу. Знову звернувся до неї по допомогу. Таня і на ніч залишалася біля мами. Вона померла 7 грудня. Таня була поруч.

Тетяна Супницька переїхала жити до Ігоря Перепилиці.

— Торік у квітні в Тані був день народження. Їй друзі побажали знайти хорошого чоловіка. Вона жартома відповіла: "Скоро так і буде". Хоч на наші стосунки натяку не було. Але так склалося, що восени переїхала до мене. В її хаті живе менший син із дівчиною. Старший одружений, мешкає окремо, — говорить Перепилиця. — Таня — позитивна, гарна жінка й господиня. Цієї весни я вирішив, що маємо оформити стосунки офіційно. До цього спонукала ще й начальниця. Коли просив відпустку на один період із Танею, питала: "А чого це вам треба брати разом? Що ви — чоловік і дружина? Де ваші узаконені стосунки?" Коли з Танею після роботи верталися додому, сказав: "Щось мою начальницю не влаштовує наш сімейний стан. Так що будемо одружуватися". Сказав жартома, та все перейшло в серйозну справу.

Тетяна Михайлівна й Ігор Володимирович подали заяву до загсу у серпні.

— Але того місяця вільного часу для реєстрації не було. Повторно прийшли у вересні — знову така ж ситуація. Записалися на початок жовтня, щоб встигнули одружитися до Покрови. Хотіли, щоб усе пройшло добре. Купили обручки. Нам сподобалися не заокруглені, а плоскі. Потім зайшли в бутік, щоб придбати Тані сукню. Було кілька варіантів. Врешті вибирали між червоною і синьою. Зупинилися на останній. Синій колір гарно пасує до голубих очей Тані. Підібрали туфлі в тон сукні. За все платив я. А Таня мені купила брюки.

Реєстрацію шлюбу запланували на 14:00.

— Таня вранці зробила макіяж і зачіску. Потім по нас заїхала "десяткою" її подружка Маргарита. Вона і мій товариш Андрій стали нашими свідками. На реєстрації шлюбу були вчотирьох. А в ресторані гуляли 15 осіб. Орендували в "Ельфі" окремий зал. Серед запрошених були рідні, сусіди, друзі й моя начальниця. Вона спіймала букет Тані. Пожартувала: "Тепер шукайте мені нареченого". На роботі дали три дні відпустки. Під час наступної плануємо влаштувати весільну подорож. Поїдемо в Єгипет або Туреччину.

— Живемо в половині будинку моєї матері, — продовжує Ігор Перепилиця. — Плануємо зробити ремонт. Хочемо перепланувати житло так, щоб була кухня-студія. А на горищі обладнаємо кімнату для гостей.

Зараз ви читаєте новину «"Мою начальницю не влаштовує наш сімейний стан. Будемо одружуватися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути