пʼятниця, 15 червня 2012 06:45

Могилевська п'ять років жила зі свекрухою

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Співачка Наталя Могилевська з бізнесменом Єгором Долиніним жили в орендованому пентхаусі у центрі Києва. Наталя доглядала за трьома доньками чоловіка
Співачка Наталя Могилевська з бізнесменом Єгором Долиніним жили в орендованому пентхаусі у центрі Києва. Наталя доглядала за трьома доньками чоловіка

Співачка 36-річна Наталя Могилевська розійшлася з бізнесменом 41-річним Єгором Долиніним. Пара п'ять років прожила в цивільному шлюбі.

— Я не приховувала наші стосунки, але й не афішувала їх, — каже Наталя. — Бо про мій перший шлюб із Дмитром Чалим знала вся країна. Ми розлучилися, не проживши разом навіть року. Тому той шлюб навіть не вважаю шлюбом. Єгор розлучений. Має трьох доньок від першої дружини: 14-річну Василісу, 12-річну Варвару і 6-річну Вероніку. Вони живуть із ним.

П'ять років я виконувала обов'язки господині й піклувалася про нього і його дітей. Шукала няню для найменшої Вероніки. Ми з нею так зблизилися, що вона стала називати мене мамою. Я злякалася й заборонила. Боялася, що коли розійдуся з її батьком, то в дитини буде травма.

Пара жила в орендованому пентхаусі в центрі Києва.

— Єгор із Харкова і спочатку не хотів жити в моїй квартирі. Тому коли на два тижні поїхав у Китай, я зняла двох'ярусну квартиру, купила меблі, посуд. Так ми і жили: я, Єгор, його мама і три доньки.

Проте чоловіка не влаштовувало, що додому приходили перукарі, візажисти, зберігався весь сценічний гардероб. Єгор викупив для мене сусідню квартиру. І ввечері ми разом вкладали дітей спати і йшли до мене. Уранці приходили в його квартиру, снідали і відправляли дівчат до школи.

Сім'я розпалася через роботу співачки.

— Єгор — людина, яка живе сьогоднішнім днем, а я завтрашнім. Я постійно думаю про нові вершини і проекти. Тому не змогла стати хорошою дружиною для нього.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська п'ять років жила зі свекрухою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути