вівторок, 12 листопада 2019 00:25

Міша Романова збільшила груди, не знаючи про вагітність

Автор: www.zp.today
  Міша Романова шість років була солісткою гурту ”ВІА Гра”. Колектив покинула, коли народила сина Мартіна
Міша Романова шість років була солісткою гурту ”ВІА Гра”. Колектив покинула, коли народила сина Мартіна

— Збільшити груди зважилася, бо хотіла сподобатися чоловіку, в якого була закохана. А мала тоді багато комплексів, — каже екс-солістка гурту "ВіА Гра" 29-річна Міша РОМАНОВА, справжнє ім'я — Наталія Могиленець. Через операцію зі збільшення грудей вона мало не втратила дитину.

— Я прийшла до лікаря у відому клініку, — продовжує. — Мені зробили всі аналізи, щоб упевнитися, що можна допустити до операції. За кілька тижнів після хірургічного втручання дізналася, що чекаю дитину. Виявилося, операцію мені робили на 16-му тижні вагітності. Як це можливо, в мене не вкладалося в голові. За аналізами медики знали, що я вагітна. Та вирішили не втрачати 6 тисяч євро перед Новим роком. Одразу після цього поїхала до лікаря. Коли почали з ним говорити, в нього тремтіли руки. Анестезіолог став мене втішати: "Нічого страшного немає. Такі випадки бувають". Після цього зрозуміла — лікарям не можна довіряти на 100 відсотків. Ніхто не застрахований від їхньої халатності.

Співачка не розкриває імені батька сина 17-місячного Мартіна.

— Дуже переживала, щоб із моєю дитиною нічого не сталося. Слава Богу, з сином усе добре, — говорить Романова. — З його батьком розійшлися. Бо виявилося — різні люди.

Міша Романова родом із Херсона. Закінчила Київську академію естрадного і циркового мистецтв. Сольну кар'єру розпочала 2012-го. За рік узяла участь у шоу "Хочу до "ВІА Гри". Була солісткою гурту до 2018-го. Зараз співає сольно. Пісні для неї пише виконавець і композитор 29-річний Макс Барських. Подейкують, що в них роман.

Зараз ви читаєте новину «Міша Романова збільшила груди, не знаючи про вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути