четвер, 12 січня 2012 00:15

Міка Ньютон провела день у колонії

Автор: фото надане прес-службою Міки Ньютон
  Співачка Міка Ньютон фотографується з ув’язненими у Прилуцькій колонії для неповнолітніх на Чернігівщині. Привезла їм солодощі і канцелярські товари
Співачка Міка Ньютон фотографується з ув’язненими у Прилуцькій колонії для неповнолітніх на Чернігівщині. Привезла їм солодощі і канцелярські товари

9 січня співачка Міка Ньютон відвідала Прилуцьку колонію для неповнолітніх на Чернігівщині. Тут 250 ув'язнених від 14 до 22 років.

— Цією колонією ми опікуємося шостий рік, — розповідає продюсер артистки 42-річний Тимофій Нагорний. — 2005-го возили туди спортсмена Дмитра Халаджі. Після його виступу в'язні попросили у керівництва обладнати для них тренажерний зал. Міку Ньютон на жодному концерті так не зустрічали. Хлопці знали напам'ять усі її пісні, підспівували всім залом.

У колонії сидять за хуліганство і крадіжки.

— Убивць чи насильників там немає. Один хлопець кілька разів виходив на сцену співати. Має гарний тембр і харизму. Сидить  за те, що цупив мобільники, через півроку випустять. Я йому дав свій телефон і сказав: "Звільнишся, набереш мене. Щось придумаємо". Інший хлопець щодня качається. Попросив привезти йому гирі й гантелі. Говорить: "Як вийду, буду працювати у вас охоронцем. Тому маю бути у гарній фізичній формі". Я відповів, що в мене ніколи не було охорони й не буде. Але пообіцяв підшукати йому роботу.

Усі 250 засуджених по черзі фотографувалися з артисткою.

— Хлопці підготували для нас концерт. Співали колядки й щедрівки, танцювали гопак. Подарували Міці книжку "Блюз малолетки" з власною прозою та віршами. Ми привезли їм канцелярські товари та солодощі, багато конвертів із марками. Вони не мають інтернету і телефонів, із рідними спілкуються лише листами.

Міка наміряла робу і пообіцяла двічі на рік давати в цій колонії концерти.

Співачка приїхала в Україну на 12 днів. Зараз живе у США, куди переїхала влітку після пісенного конкурсу Євробачення.

— Різдво святкувала в Києві, варила кутю і узвар, — розповідає Тимофій. — До неї приїхали батьки і сестра. Я вручив її татові й мамі путівку на відпочинок. Вони в такому віці, коли треба думати про своє здоров'я. А на минулий день народження Міки подарував її батькові автомобіль.

11 січня Міка Ньютон полетіла до Лос-Анджелеса. У лютому презентуватиме там новий кліп.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон провела день у колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути