пʼятниця, 12 січня 2018 00:55

Михайло Державін помер у реанімації

Автор: www.interesru.net
  Російський актор Михайло Державін 2014 року підтримав анексію Криму Росією. Сказав, що півострів завжди був бажаним для ­росіян
Російський актор Михайло Державін 2014 року підтримав анексію Криму Росією. Сказав, що півострів завжди був бажаним для ­росіян

10 січня в Росії на 82-му році життя помер актор Михайло Державін. Мав проблеми із серцем і судинами. Влітку переніс інсульт.

— В конце прошлого года Михаил снова попал в больницу, — говорить його колишня дружина 78-річна Ніна Будьонна. — Лежав у реанімації. Останні дві доби був непритомний. Помер близько восьмої ранку.

Михайло Михайлович народився в театральній родині. Закінчив Щукінське театральне училище. Працював у Московському театрі імені Ленінського комсомолу та в Театрі на Малій Бронній. 1968-го перейшов у Театр сатири. 13 років був ведучим телепередачі "Кабачок "13 стільців". Згодом з актором Олександром Ширвіндтом вів розважальні програми "Ранкова пошта" та "Хочу знати". Зіграв у понад 50 виставах. Знявся у 32 фільмах. Найвідоміші — "Троє в човні, не рахуючи собаки", "Бабій" і "Мій моряк".

2014 року Михайло Державін підтримав анексію Криму.

— Для многих людей, которые жили в Советском Союзе, Крым всегда был желанным местом. В последний раз был там, когда полуостров уже был отделен от России и еще не присоединен, — казав тоді.

Державін любив співати й рибалити. Тричі був одружений. Із першою дружиною Катериною Райкіною прожив два роки. Дітей не мали. Вдруге оженився на доньці маршала Радянського Союзу Семена Будьонного Ніні. Вона народила йому доньку Марію. З 1980-го Михайло Державін жив у шлюбі зі співачкою Роксаною Бабаян.

Михайла Державіна поховають 15 січня на Новодівичому кладовищі в Москві поряд із батьком.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Державін помер у реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути