пʼятниця, 19 серпня 2011 09:34

Коханка Черновецького незабаром народить

Київський міський голова 59-річний Леонід Черновецький розлучається з 56-річною Аліною Айвазовою. В понеділок у столичному Печерському райсуді почали розглядати позов дружини. Справу перенесли на три тижні, бо не прийшов представник чоловіка. Черновецький відпочиває в Ізраїлі. Подружжя у шлюбі 34 роки. Мають сина, доньку та чотирьох онуків.

Леонід Черновецький років із 10 не живе зі своєю дружиною, кажуть у кулуарах Київради. Відпочивати теж їздять нарізно. Хоча залишаються друзями й мають спільний бізнес. А у мера давно є коханка.

— Между ними были теплые отношения, никогда не ссорились. Она его называла "Леня", а он ее "Алиной Степановной". Не замечала, чтобы у него была любовница, — розповідає Алла Фролова, 51 рік, яка працювала хатньою робітницею в Черновецьких із 1997-го по 1999-й рік.

Коханку Черновецького звати Олена Савчук. Вона розлучена, мешкає в чотирикімнатній квартирі на Дніпровській набережній — у третьому під'їзді 20-поверхової новобудови. З вікон видно затоку Дніпра. В холі під'їзду підлога викладена кахлем, стіни пофарбовані в персиковий колір. При вході сидить консьєржка, на вигляд років 50 , у коричневій кофті з абстрактними узорами та чорних брюках, волосся пофарбоване у рудий колір. Визирає у вікно.

— Знаю Олену. Но дорожу роботой, того нічого не скажу, — усміхається. — Нікуда вас не пущу. Виходьте.

У дворі сміттєві баки стоять під навісом. У них порпаються бомжі. На лавці біля дитячого майданчика сидить пенсіонерка Тетяна Гнатівна — у темно-синьому ситцевому сарафані й чорній хустці на плечах. Роздивляється клумбу з троянд, чорнобривців та айстр. Каже, що кілька місяців тому перенесла інфаркт та операцію на очах. Просить під руку провести її до під'їзду.

— Все знают тут ее як любовницу Черновецкого. Я ее уже полгода не видела, — каже про Олену Савчук. — Два года назад он приезжал к ней на черной машине. Сначала с двумя машинами сопровождения, потом — с одной. Не останавливался возле ее подьезда. Ехал до первого. Она выходила, садилась и они ехали. Такая светленькая, худенькая, среднего роста. Сумочка под туфли. Он же ей купил квартиру, евроремонт сделал, обставил так, что ого-го. Ее нельзя осуждать: она одинокая женщина, с ребенком. Хоч не собі, так дитині.

— Черновецький їздить до неї вже два года, — розповідає 22-річна Олена. — Одного разу засипав пелюстками роз дорогу від входу в під'їзд до її квартири на дев'ятому поверсі.

Адвокат Іван Боднарук, 37 років, допомагає ошуканим вкладникам компанії "Кінгз Кепітал", які були прихожанами церкви "Посольство Боже". Її також відвідує Черновецький:

— Олена Савчук є донькою Софії Жукотанської, яка заснувала та керує однією з протестантських церков Києва. Так розповідають мої клієнти. Раніше була пастором у "Посольстві Божому". Там потоваришувала з Черновецьким, а потім, на одній із вечірок, познайомила з ним доньку. Олена вагітна, скоро має народити. Зараз живе в Одесі.

Із 2003 року по 2005-й Софія Жукотанська працювала помічницею Черновецького, коли той був народним депутатом.

 

Родина хоче зберегти частину майна

— Доки Черновецький був при владі — працювала торгівля київською землею, усе було гаразд, — каже політолог Володимир Фесенко, 52 роки. — А коли ситуація змінилася, проблеми почали вилазити. Його родина хоче зберегти частину майна. Мовляв, коли виникнуть проблеми в Леоніда Михайловича, нехай він сам відповідає.

 

Зараз ви читаєте новину «Коханка Черновецького незабаром народить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути