пʼятниця, 26 жовтня 2012 06:45

Коханка президента помирала в бідності

18 жовтня уві сні пішла з життя нідерландська актриса Сільвія Крістель. Вона зіграла у французькому еротичному фільмі "Еммануель". 28 вересня відсвяткувала 60-річчя.

2011-го в неї виявили метастази в печінці. У червні після курсу хіміотерапії перенесла інсульт. Була коханкою французького президента Валері Жискар д'Естена. Сина Артура народила від бельгійського дитячого письменника Хюго Клауса. У 6 років здала дитину в інтернат. Вийшла заміж за режисера Філіппа Бло. Щоб оплатити його борги, продала коштовності. Помирала в бідності.

За спадок бомжа судяться брат і дядько

Шведський суд поділив спадок найбагатшого у світі бомжа 60-річного Курта Деґермана. Дядькові й двоюрідному братові дісталися $1,4 млн, які Курт заробив на біржі та збираючи бляшанки. Харчувався на смітниках. Там же шукав одяг. У вільний час ходив у бібліотеку, де читав "Шведський бізнес-вісник" і новини про фондову біржу. Усі гроші заповів брату, який інколи його провідував. Дядько Деґермана оскаржив заповіт у суді. Колись Курт був найкращим учнем у школі, йому пророкували кар'єру фінансового генія.

 

Півроку жив без серця

Чех 37-річний Януш Халік помер 17 жовтня у празькій лікарні. Він єдиний у світі півроку жив без серця. Ампутацію зробили у квітні, через злоякісну пухлину. Серце замінили на два насоси.

— Я живу як нормальна людина і не відчуваю, що не маю серця, — розповідав Януш. — Єдине, що мене відрізняє від інших, — те, що моє серце не б'ється і немає пульсу. Насоси працюють від батарейок. Помер через відмову печінки.

 

Зараз ви читаєте новину «Коханка президента помирала в бідності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути