пʼятниця, 04 травня 2012 06:00

Королева України має параметри 87-61-92
11

Королева України Анжеліка Помітун (праворуч) вітає своїх конкуренток рівнянку Лілію Боць (посередині) та Євгенію Прокопенко із Сум. Вони отримали титули ”Королева телевізійних симпатій” і ”Королева України-Землі” відповідно
Фото: фото надане прес-службою конкурсу
Учасниці конкурсу краси ”Королева України-2012” відпочивають за лаштунками столичної опери після репетиції. Дівчата готувалися до фіналу чотири місяці

— Ти чого понаодягалась, як дурна. Вранці на градусник треба було дивитися, — киянка Наталія Вятченінова, 25 років, зустрічає біля входу до столичної опери сестру 22-річну Світлану.

Та у чорній шкірянці, навколо шиї має теплий шарф. Надворі +22°С.

— Та в мене сьогодні перший екзамен був. Якби плаття вдягнула, не було би куди шпаргалки ховати.

Дівчата поспішають досередини. За 20 хв. там почнуться зйомки конкурсу краси "Королева України-2012".

Перед оперою чорний "лексус" припарковує накачаний вусань. Із заднього сидіння бере кошика з квітами. Ставить його на бордюр, закурює цигарку "Парламент", попіл струшує на квітник.

— У меня дочь знакомого в конкурсе принимает участие, — каже. — Он по работе в Одессу уехал. Сказал мне за дочерью проследить. Чтобы хорошо выступила и без цветов домой не уехала.

Киянка 20-річна Ірина Зоріна у конкурсах краси бере участь із 14 років. На "Королеву України" прийшла з двома подругами.

— Чтобы побеждать в конкурсах красоты, нужно пахать по 16 часов в день, — розповідає. — Треба щодня ходити в спортзал, басейн, до масажиста, бігати на кастинги. У модельному бізнесі я навчилася спати стоячи. Поїхала на конкурс у Китай 2009-го. За два тижні до змагань нас привезли у Пекін. Будили о шостій ранку. Давали легкий сніданок і одразу гнали на подіум. У готель відвозили о 23.00. Після репетицій їздили по лікарнях і дитячих будинках, знімалися у безкоштовних фотосесіях для спонсорів, розважали гостей на світських вечірках. Перестала брати участь у конкурсах, бо це не приносить заробіток, а забирає купу часу. Вигоду отримує тільки переможниця. Її тоді можуть забрати на роботу в Мілан чи Париж. Там найвищі гонорари.

— У Китаї дівчата зі слов'янською зовнішністю отримують найбільші гроші за зйомки в рекламі, кліпах, фотосесіях. Китайці просять наші модельні агентства направляти до них русявих, голубооких, світлошкірих. Засмаглих не хочуть. Аби заробити 2-3 тисячі доларів за місяць, треба вставати о четвертій ранку, а лягати опівночі. Там я навчилась їсти раз на добу — вранці. Коли давали годину на обід, бігла в інші агентства на кастинг. Не вечеряла, бо не мала сили вночі підняти ложку.

За золоту корону королеви змагалися дівчата з 26 міст. На сцену учасниці конкурсу виходять п'ять разів. Двічі у весільних сукнях і купальниках.

Поміж дефіле глядачів розважають балет А-6, німецький гурт "Снап", тенор міланської опери Деніз Леоне, співак Олег Винник.

За столом журі сидять самі чоловіки. Головує Беркан Тюзюнатач, директор міжнародного конкурсу краси "Міс модель світу" в Німеччині, засновник дому моди "Беркан-дизайн".

"Королевою України-Землі-2012" обирають сумчанку Євгенію Прокопенко. Як подарунок вона отримує автомобіль "Ауді А4". "Королевою України-2012" стала 20-річна Анжеліка Помітун із Сімферополя. Її нагородили ексклюзивним діамантовим кольє. У травні вона поїде до Китаю і братиме участь у конкурсі краси "Міс модель світу".

— Я не беру участі в модельному бізнесі, — говорить Анжеліка. — Із 7 років професійно займаюся легкою атлетикою, фітнесом, плаванням, граю в теніс. Навчаюся в Таврійському університеті на факультетах управління та фізкультури і спорту. Матиму дві вищі освіти.

Параметри переможниці 87-61-92. Важить 56 кг. Зріст — 1,78 м.

— На дієтах не сиджу. Дуже люблю солодке, але їм його рідко і потроху. Перед фіналом мені приснилося, що не встигаю зробити макіяж і не можу вийти на сцену. Я розуміла, що ймовірність отримати золоту корону — 5 відсотків. Усі знали, що дівчата із Сімферополя два роки поспіль ставати королевами не можуть. Торік перемогла кримчанка Лілія Казаченко. У фінал, окрім мене, вийшли ще чотири студентки з Криму. Ми здружилися. Решта називали нас кримською мафією.

Батько Анжеліки підприємець, мати — домогосподарка.

— Сила волі у доньки велика, — говорить Наталія Помітун. — Це навіть у їжі виражається. Я запечу щось смачненьке в духовці. Анжеліка понюхає, але не їсть. Заради фігури вона вживає тільки сир, йогурти, салати. Має слабинку — любить шоколадні цукерки.

Конкурс краси показуватимуть на Першому національному 6 травня.

Зараз ви читаєте новину «Королева України має параметри 87-61-92». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути