пʼятниця, 28 березня 2008 17:23

Клаудія Шиффер знялася в еротичній рекламі краваток

  Модель Клаудія Шиффер і актор Джозеф Гордоне-Левітте позують для американського журналу GQ
Модель Клаудія Шиффер і актор Джозеф Гордоне-Левітте позують для американського журналу GQ

Німецька супермодель 40-річна Клаудія Шиффер знялася в еротичній рекламі краваток. У квітневому номері американського журналу GQ надрукували статтю про актора Джозефа Гордоне-Левітте "10 причин моєї ненависті". Матеріал ілюструє фотосесія, де Джозеф у краватках обнімає Клаудію Шиффер. Актрисі це подобається.

Жінка не вперше знімається оголеною для реклами.

— Мені подобається ставати старшою, — каже модель. — У юному віці я була сором"язливою, червоніла з будь-якого приводу. З віком це минуло. Стала впевненішою в собі. Моя професія — кращі ліки від сором"язливості.

Щоденний заробіток моделі становить близько $50 тис. Каже, що головний засіб її краси — здоровий сон. Іноді Клаудія дотримує дієти. Вранці з"їдає варене яйце, в обід — 150 г нежирного сиру, який запиває чаєм. Упродовж дня п"є лише мінеральну воду. За два дні при такій дієті жінка втрачає від 3 до 5 кг. При зрості 182 см модель важить 58 кг.

— Я люблю смачно поїсти, у моїй крові — любов до сосисок і картоплі, — зітхає модель. — А ще можу влаштувати собі екскурсію ресторанами Лондона. Знаю всі їх напам"ять!

У Лондоні Клаудія живе з 5-річним сином Каспаром, 4-річною донькою Клементиною та чоловіком-кінопродюсером Метью Воном, 37 років. Нещодавно вона заявила, що хотіла б, доки не пізно, народити третю дитину.

Зараз ви читаєте новину «Клаудія Шиффер знялася в еротичній рекламі краваток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути