четвер, 04 березня 2021 06:25

Кім Кардаш'ян розлучається після семи років шлюбу

Автор: GettyImages.com
  Модель Кім Кардаш’ян і співак Каньє Вест побралися 2014 року. Жінка подала на розлучення, бо в чоловіка загострилися психічні розлади
Модель Кім Кардаш’ян і співак Каньє Вест побралися 2014 року. Жінка подала на розлучення, бо в чоловіка загострилися психічні розлади

Американська модель 40-літня Кім КАРДАШ'ЯН розлучається з репером Каньє ВЕСТОМ, 43 роки. У шлюбі жили з 2014-го.

— Негаразди в родині почалися на початку минулого року, — кажуть в оточенні подружжя. — Тоді Каньє балотувався на президента США. Під час першої зустрічі з виборцями розповів, як просив Кім зробити аборт, коли вона була вагітна первістком. Удома вона влаштувала чоловікові скандал. Остаточно вирішила розлучитися після того, як він помочився на статуетку музичної премії "Ґреммі". Записав це на відео і виклав у соцмережу. Каньє раніше лікувався від психічного недугу. Хвороба знову загострилася. Кім боїться жити з ним під одним дахом, бо не знає, чого очікувати.

Вест і Кардаш'ян почали зустрічатися 2012 року. У червні 2013-го в них народилася донька Норт. Наступного року відгуляли весілля в Італії. Мають ще спільного сина Сейнта, 5 років. Двох молодших дітей — доньку 3-річну Чикаго і сина Псалома, 22 місяці, їм народили сурогатні матері.

Перед одруженням пара підписала шлюбний договір. Майно, згідно з ним, ділитимуть порівну. Дітьми опікуватимуться разом.

— Після всіх витівок Каньє я його розлюбила. Він залишиться для мене другом, якому завжди буду готова прийти на допомогу. Але жити разом із ним більше не хочу, — каже Кардаш'ян. — Каньє виїхав із нашого дому. Але у будь-який момент може приїхати, щоб побачитися з дітьми. Вони страшенно його люблять.

Статки Кім становлять $900 млн, пише американський журнал "Форбс". Вона почала кар'єру 2007-го, коли з родиною знялася в реаліті-шоу "З Кардаш'янами". За перший місяць його подивилися 1,3 млн глядачів. Через рік почала зніматися в кіно, брати участь у показах мод і позувати у фотосесіях. Разом із сестрами Кортні та Хлої є власницею мережі магазинів дизайнерського одягу та аксесуарів для ­жінок.

Раніше була заміжня за музичним продюсером Деймоном Томасом. На розлучення подала через чотири роки, бо чоловік піднімав на неї руку. Зустрічалася з футболістом Кріштіану Роналду. 2011-го побралася з баскетболістом Крісом Гамфірсом. Подала документи на розлучення через 72 дні шлюбу.

— Хочу здобути юридичну освіту й зосередитися на кар'єрі. Я могла б завести ще двох дітей — стільки, як було в моєї матері. Але думаю, не варто. Мені вже 40, не хочу бути старою матір'ю.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян розлучається після семи років шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути