пʼятниця, 04 листопада 2011 00:30

Кім Кардаш'ян розлучилася за 72 дні після весілля

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk
  Американська фотомодель Кім Кардаш’ян з чоловіком баскетболістом Крісом Хамфрісом під час медового місяця у вересні
Американська фотомодель Кім Кардаш’ян з чоловіком баскетболістом Крісом Хамфрісом під час медового місяця у вересні

Американська фотомодель 31-річна Кім Кардаш'ян розлучається зі своїм чоловіком баскетболістом Крісом Хамфрісом, 26 років. У шлюбі вони прожили 72 дні.

— Я безнадійний романтик. Кохаю віддано, усім серцем і завжди  мріяла про сім'ю та дітей, — каже Кім Кардаш'ян. — Сподівалася, що цей шлюб буде назавжди, але трохи поквапила події.

Пара одружилася 20 серпня у Каліфорнії. Заробила на своєму весіллі $18 млн. За стільки продали права на висвітлення їхньої весільної церемонії і медового місяця.

— Кім — егоїстка, — розповідає її колишній піарник Джонатан Джексон. — Розуміє, що її шлюб погано вплинув на рейтинги, а популярність почала падати. Раніше Кім була дуже милою і класною. Сьогодні це інша людина, схиблена на славі й грошах. Коли був її піарником, дзвонила мені й повідомляла, куди збирається йти, щоб я попередив фотографів. Її спрага до популярності стала причиною розриву з Хамфрісом.

Пара живе окремо. Фотомодель переїхала в готель. Її охоронці не пускають туди Кріса. Кажуть, він зустрічається з колишньою дівчиною Б'янкою Камбер.

— Я люблю свою дружину. Страшенно засмучений тим, що трапилося. Готовий зробити все, щоб урятувати нашу сім'ю, — говорить Кріс Хамфріс.

Справу подружжя вестиме адвокат, який розлучав співачку Брітні Спірс з танцівником Кевіном Федерлайном, акторів Анджеліну Джолі і Біллі Торнтона.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян розлучилася за 72 дні після весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути