вівторок, 25 вересня 2012 06:30

Ігор Посипайко одружився без штампа в паспорті

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Телеведучий Ігор Посипайко з дружиною Анною Король на палубі яхти після весільної церемонії на грецькому острові Ідра
Телеведучий Ігор Посипайко з дружиною Анною Король на палубі яхти після весільної церемонії на грецькому острові Ідра

Телеведучий 33-річний Ігор Посипайко повернувся з відпустки. На Середземному морі у Греції з друзями катався на яхтах, брав участь у вітрильній регаті. 25 серпня на острові Ідра побрався з киянкою 24-річною Анною Король.

— Весілля зробили спонтанно. Я подумав: "А чому б і ні? Ми любимо одне одного, і коли, якщо не зараз?" Написав у свій "Фейсбук", що за півгодини женюся. Народ не повірив. Через 40 хвилин я виклав наше з Анею весільне фото. Нас одружив капітан яхти, але в Україні цей шлюб недійсний. Треба брати витяг із судового журналу і нести в загс. Там наші стосунки узаконять, а в паспорти поставлять штампи, — розповідає Ігор у ресторані "Андер Вандер" у центрі Києві.

Забіг туди пообідати. Замовляє суп гаспачо та равіолі — італійські макаронні вироби з начинкою.

До 2010-го зустрічався з хореографом 24-річною Оленою Шоптенко. Розірвали стосунки через її роман із Дмитром Дікусаром, колишнім цивільним чоловіком співачки Ірини Білик.

— Аня мене надихає і любить. Більше нічого не хочу розповідати, бо маю вже гіркий досвід із Оленкою Шоптенко. Ми пробули разом два з половиною роки і теж думали одружуватись, але розійшлися, бо я забагато про нас говорив. З Оленою домовилися, що не коментуватимемо наш розрив. І я дотримаю обіцянки, навіть незважаючи на те, що вона назвала мене "найгіршим, що було у неї в житті".

Говорить, під час цьогорічної вітрильної регати обійшлося без пригод.

— А три роки тому на Сардинії на яхті потрапив із друзями в 9-бальний шторм. 8 годин то злітали на п'ять поверхів угору, то падали вниз. А навколо — скелі. Ми були прив'язані мотузками, інакше нафіг змило б із палуби першою ж хвилею. Зі страху на чотирьох випили 16 літрів віскі, але через холод не п'яніли. 8 годин блювали і знову пили, а потім випадково попали на яхтову стоянку. Так і вижили.

Ігор вивчився на юриста в столичному Інституті міжнародних відносин. Там подавався на різні освітні гранти. Виграв їх на суму $300 тис. Коли вчився в Нью-Йорку, влаштувався на роботу в Генеральну  Асамблею ООН, а пізніше — в лондонську юридичну компанію.

— У Нью-Йорку став свідком теракту 11 вересня. Сиджу на 27-му поверсі й чую, як сусіду дзвонить сестра: "Що там у вас таке? Куди літак влетів?". Ми — до вікна, і через 30 секунд за метр від нас пролітає Боїнг і врізається в торговий центр. Перше відчуття — що бойовик дивлюся. Потім бачу, як усі з криком кидаються до виходу.

Коли вибіг на вулицю — все навколо було в пилюці. Народ у шоці, ніхто не розуміє, що робиться. А я біжу під "близнюки" рятувати людей. Кількох витяг з-під завалів. Того дня був під такими емоціями, що забув подзвонити мамі. А вона теж не могла добитися, бо весь телефонний зв'язок у Нью-Йорку відключили. І коли я її набрав наступного ранку, мама тільки сказала: "Добре, що живий. Думала, ти помер".

Після роботи в Лондоні Ігор повернуся до Києва.

— Після помаранчевої революції в Україну привалили величезні інвестиції. Я дофіга пахав, із дев'ятої ранку до опівночі, без вихідних. Раз полетів із дівчиною на 10 днів до Таїланду. Виходжу в Бангкоку з літака, дзвонить шеф і каже: "Ігоре, не дуже вийде відпочити, бо маєш тиждень на вивчення питання фінансового права. Документи вже прийшли на факс тобі в готель". Дівчина поїхала на Паттаю, а я всю відпустку пропрацював у Бангкоку. Але й заробляв непогано — 7 тисяч доларів щомісяця.

Новорічної ночі вирішив піти. Наступного ранку написав начальникові: "Хочу змінити своє життя і більше в офіс не повернуся". Узяв квиток до Індії, хотів купити собі якийсь барчик і відсидітися років зо два. Грошей мав достатньо, аби прожити там наступні п'ять років і взагалі нічого не робити. І тут подзвонила подружка, запросила на кастинг ведучого Євробачення-2006. Коли шеф із юридичної компанії побачив, як я оголошую артистів на пісенному конкурсі, написав есемеску: "Схоже, ми тебе втратили".

 

За вечір заробляє чотири тисячі доларів

2006 року Ігор Посипайко став ведучим прогнозу погоди на каналі "1+1" та програми "Катастрофи".

— Батьки казали, що я повний дурак, бо пішов із юриспруденції вести погоду, — згадує. — Вони інженери і звикли все життя працювати в одному місці. Зараз трохи допомагаю їм фінансово. Бо свої питання порішав: машину маю і недавно поставив будинок у центрі Києві. Якби знав, скільки нервів і грошей це в мене забере, — навіть не брався б. Три роки ходив по 36 інстанціях, щоб узгодити проект. Дешевше було би купити дім.

Має івент-агентство, яке проводить корпоративи й створює телепрограми. Як ведучий свята за вечір заробляє $3-4 тис., це 24-32 тис. грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Ігор Посипайко одружився без штампа в паспорті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути