пʼятниця, 27 листопада 2009 07:40

Ігор Посипайко в"їхав у бочки з квасом

Телеведучий 30-річний Ігор Посипайко потрапив в аварію. Біля столичної станції метро Шулявська на вул. Ежена Потьє він на чорній "мазді" на великій швидкості врізався у бочки з квасом.

— Це єдине місце в столиці, де вздовж дороги стоять бочки, — пояснюють у столичній Державтоінспекції. — Припаркували їх там, бо поруч завод "Росинка", де квас розливають. До цього нікому вони не заважали їхати. Улітку один п"яний влетів у бочку біля станції метро Либідська.

У машини Посипайка відпали номери, розвалився бампер. Пом"явся капот і понівечилася решітка радіатора. На бочках залишилися подряпини.

Ігор та його дівчина, танцівниця Олена Шоптенко, 21 рік, аварії не коментують.

У вересні Посипайко розповідав"ГПУ", як потрапив у дорожню пригоду в Америці.

— Мчав узимку з друзями по трасі на швидкості 160–180 кілометрів. Удалині побачив поліцейську машину, почав гальмувати. Нас закрутило разів шість і винесло в кювет. Там були сніги — вище за машину. Підійшов коп запитати, чи живі ми. Розвернувся і пішов. Я ледве виліз через вікно. Бачу — кожні 10 метрів у кюветі лежать авто. Виявляється, ми не помітили табличку, що хайвей закритий. Зверху на дорозі намерзло кілька шарів льоду. Зі снігу машини витягував трактор. За це вимагав 450 доларів. Таких грошей у нас не було, ледве домовилися з ним за пляшку горілки.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Посипайко в"їхав у бочки з квасом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути