Ексклюзиви
середа, 02 березня 2011 10:28

Галину Ілик звільнили через міні-спідницю

Автор: фото: Ігор ХОМИЧ
  Галина Ілик із Дрогобича на Львівщині викладала українську мову у місцевій школі № 1. Її звільнили з роботи після зйомок у програмі ”Міняю жінку”
Галина Ілик із Дрогобича на Львівщині викладала українську мову у місцевій школі № 1. Її звільнили з роботи після зйомок у програмі ”Міняю жінку”

"О, це ви з передачі? У житті краще виглядаєте, ніж по телевізору", — хлопець упізнає на вулиці 34-річну Галину Ілик із Дрогобича на Львівщині. Вона брала участь у зйомках реаліті-шоу "Міняю жінку" на каналі "1+1".

— Мене вже тиждень скрізь упізнають, — каже Галина. — Відомою стала за один вечір. Навіть не думала, що так можливо. Тепер, перш ніж на вулицю вийти, шапку одягаю. Білу куртку, в якій знімалася, змінила на стару дублянку, аби ніхто не впізнав.

Передачу "Міняю жінку" за участі Ілик та її сім'ї показали у вівторок 15 лютого. Жінка помінялася чоловіком зі своєю землячкою 39-річною Ларисою Іванчук на тиждень.

— Я подивилася серію з афро-американською родиною і запропонувала чоловікові спробувати. Заповнила анкету на сайті "плюсів". А через два дні мені повідомили, що ми пройшли. Режисери тільки чекали, коли зголоситься ще якась родина з Дрогобича, бо вже кілька місяців у них була заявка Лариси. Хотіли експеримент в одному місті провести, — говорить Ілик.

Через день після виходу програми її звільнили з роботи. Викладала українську мову в дрогобицькій школі №1.

— 25 січня розпочалися зйомки. Сім днів при камерах жили. Одна маленька постійно знімала, інша — з 7.00 до 12.00. Сценарію ніякого не було. Казали режисери поводитися вільно. Деколи провокували. Наприклад, як записували відеощоденник, то про Ларису розпитували, хтіли мене винудити сказати, що вона така груба, як мужик. Але я зразу відрізала, що цього від мене не почують. Чого мала оскверняти людину, яку не знала. Потім, як виявилося, Лариса піддалася на провокації. Мене в передачі називала і собакою, і злодійкою, і алкоголічкою.

Вважає, що суперниця приревнувала до неї свого чоловіка Сергія.

— Коли зйомки в спа-салоні відбувалися, ми в басейні плавали, він хтів мене навчити триматися на воді. Лариса побачила нас разом, понавидумувала. Скандал зчинила. Мені її Сергій одразу не сподобався. Потикав, що не так готую і прибираю.

Після виходу передачі в ефір у Дрогобицькій міській раді скликали круглий стіл. Мер міста Олексій Радзієвський, 61 рік, звинуватив Галину в аморальній поведінці. Критикував, бо вона вживала російські прислів'я, носила коротку спідницю, грала на гітарі та хотіла замовити шоколадну маску в спа-салоні.

— Назвав психічно нездоровою, аморальною. Начальнику відділу освіти наказав розібратися в ситуації, — додає Ілик. — Наступного дня директорка школи викликала мене і давай: "Ти кинула пляму на школу! Мені телефонують батьки. Подумай, як ти дальше працюватимеш із дітьми. Тобі не соромно приходити до школи?". У кінці мовчки підсунула чистий листок паперу і ручку. Я спитала, яка то має бути заява. Вона сказала: "Пиши, або за згодою сторін, або за власним бажанням!". Певно, думали, що ту шоколадну маску у спа-салоні з мене чоловіки злизувати мали. Хочу, аби переді мною вибачилися за публічну зневагу. До школи вже не повернуся. Я там небагато втратила. Мала зарплату 300 гривень.

У Галини Ілик двоє дітей — 12-річна Наталя та 10-річна Діана. Обидві навчаються в тій же школі, де працювала їхня мати. Жінка каже, якщо на дівчат будуть тиснути, то переведе їх в іншу. Із чоловіком 36-річним Володимиром виховує ще й прийомну дочку 18-річну Роксолану. Сім'я живе на зарплату чоловіка. Він працює у відділі збуту дрогобицького долотного заводу.

З іншою учасницею передачі, матір'ю трьох дітей і власницею автосервісу Ларисою Іваничук родина не спілкується.

— Ніколи не думала, що в Дрогобичі стільки болота, — ділиться Лариса. — Галині дзвонила, як почула про її звільнення. Хтіла підтримати, але вона зі мною говорити не хоче. Ображається, що правду про неї сказала в передачі. Мені шкода її чоловіка. Крім бульби в мундирах, рису і гречки, нічого більше готувати не вміє. Мій Серьожка мене більше цінити став. Зрозумів, що його жінка найліпша. Але після того шоу каже, що більше ніде зніматися не буде.

Зараз ви читаєте новину «Галину Ілик звільнили через міні-спідницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути