Ексклюзиви
четвер, 04 червня 2009 19:14

Фред Дарст показував середній палець глядачам

У неділю американський гурт "Лімп Бізкіт" дав концерт у київському Палаці спорту. У столицю прилетіли із Москви, де виступали напередодні.

— У мене болить горло — сильно застудився, — скаржиться англійською 38-річний лідер гурту Фред Дарст на прес-конференції в готелі "Хайят". Тут поселили музикантів. — Тепер п"ю чай із медом і перцем — це рецепт однієї мексиканської чаклунки. Українську горілку не питиму.

Дарст у шортах до колін. На правій нозі під коліном — портрети літературного героя Франкенштейна та вченого Альберта Ейнштейна. Татуюваннями вкриті обидві руки —  Фред працював майстром тату.

— Де наб"єте наступне тату?

— Іще над цим не думав, — регоче. — Може, й на пенісі.

У Дарста запитують, яку музику він слухає.

— Моя сім"я не була багатою, але на музику ніколи не шкодували грошей. Спочатку я слухав Елвіса Преслі. Сейчас у меня 20 тысяч песен в компьютере, и я не могу определиться, — переходить на російську.

На концерт "Лімп Бізкіт" прийшли понад 5 тис. глядачів. Виступ затримали на годину. Першим на сцену вибіг Фред Дарст і показав глядачам середній палець. Гітарист Уес Борланд стрибав у білому костюмі й перуці.

— Як скажена мавпа! Він мені подобається, — киянка 17-річна Оксана Кравець купила квиток на танцпол перед сценою за 300 грн. Віддала половину своєї стипендії. — Боялася впасти, щоби не затоптали. У 2001-му на концерті в Австралії таке сталося з 15-річною дівчиною.

Зараз ви читаєте новину «Фред Дарст показував середній палець глядачам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути