середа, 07 жовтня 2009 08:14

Євгенія Діордійчук розійшлася з хлопцем

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Киянку Євгенію Діордійчук визнали ”дівчиною року” українського видання журналу ”Плейбой”. З цієї нагоди в ресторані ”Бельведер” відбулася вечірка
Киянку Євгенію Діордійчук визнали ”дівчиною року” українського видання журналу ”Плейбой”. З цієї нагоди в ресторані ”Бельведер” відбулася вечірка

Модель Євгенія Діордійчук стала дівчиною року українського видання журналу "Плейбой". Її тричі друкували на обкладинці оголеною.

— У меня красивое тело. Почему бы его не показать? — знизує худими плечима 26-річна Євгенія. Її вітають у київському ресторані "Бельведер". Женя приїхала на чорному "бентлі" в супроводі чотирьох байкерів на мотоциклах "Харлей Девідсон".

Вісім років тому переїхала до столиці з донбаського містечка Олексієво-Дружківка.

— Україна — золота жила для європейських фотографів. Мене переконала зніматися американка Камілла Кім. Я оголяла лише груди. Через півроку мої знімки виставили в Інтернеті. Якщо так сталося, модель має або піти, бо на неї є компромат, або вже професійно знімається оголеною.

Проходять двоє огрядних чоловіків у костюмах. Один із-за спини другого зазирає в декольте чорної вечірньої сукні Євгенії, затримує погляд на сідницях, прицмокує.

Більше ніяковію, коли знімаюся одягненою

— Я потрапила у російський "Плейбой", — продовжує Женя. — На сайт "Одноклассники" мені написав їхній стиліст. Потім знімки передрукували в Україні. Оголюватися перед фотокамерою не соромилася. Більше ніяковію, коли знімаюся одягненою.

Через "Плейбой" Євгенія Діордійчук розійшлася з хлопцем.

— Якось гуляли Одесою. Мій хлопець побачив "Плейбой" у кіоску і каже: "Дивись, яка дівчина гарна на обкладинці". Думаю: ах, так! Ну й почала фотографуватися оголеною. Так ревнував мене, що довелося розійтися. Тепер ні з ким не зустрічаюся. Чим старша, тим важче знайти пару.

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Діордійчук розійшлася з хлопцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути