вівторок, 22 січня 2019 06:31

Екс-дружина Сергія Льовочкіна вийшла заміж за рок-музиканта

Київська художниця 44-річна Зінаїда ЛІХАЧОВА вийшла заміж за американського рок-музиканта Майкла ПЕНКВІТЦА. Торік вона розійшлася з цивільним чоловіком, нардепом Сергієм ЛЬОВОЧКІНИМ, 46 років.

Зінаїда Ліхачова у Майкла Пенквітца брала уроки гри на гітарі у США. Переїхала туди на початку 2018-го. У соціальних мережах писала, що займається реабілітацією американських ветеранів у госпіталі та проводить мистецькі семінари разом із благодійним проектом "ARTREHUB", який започаткувала в Україні. Минулого літа в нью-йоркській галереї "Вайт бокс" Ліхачова представила власну виставку "4.5.0". Це — код українських військових, означає, що все добре. Таку ж назву використав і Майкл для свого рок-гурту.

Із Льовочкіним Ліхачова жила з початку 2000-х. Народила йому двох дітей: доньці Олені 14 років, сину Володимирові — 11. Також у неї є донька 22-річна Анастасія від шлюбу з бізнесменом Андрієм Губським. Льовочкін від попередніх стосунків має сина Олексія, 18 років.

Зінаїда Ліхачова підтримувала Євромайдан. Під час Революції гідності разом із дітьми бувала на майдані Незалежності в Києві. Льовочкін у той час очолював адміністрацію президента-втікача Віктора Януковича.

— Пішла на Майдан, бо не могла зрадити український народ, — говорила Ліхачова в інтерв'ю "5 каналу". Журналісти зазначали, що в ефір вона напросилася, бо їй "набридло бути вигнанкою через чоловіка". — У нас із Сергієм досить демократичні стосунки. Він із повагою ставився до моїх принципів і позиції.

Зараз ви читаєте новину «Екс-дружина Сергія Льовочкіна вийшла заміж за рок-музиканта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути