четвер, 11 лютого 2010 18:17

Катерина Серебрянська змінює хлопців раз на чотири роки

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Колишня гімнастка Катерина Серебрянська ( в центрі) перед показом фільму ”Валентіно” у столичному Українському домі. Півроку тому вона пішла від співака Фагота
Колишня гімнастка Катерина Серебрянська ( в центрі) перед показом фільму ”Валентіно” у столичному Українському домі. Півроку тому вона пішла від співака Фагота

Колишня гімнастка 32-річна Катерина Серебрянська покинула соліста гурту "ТНМК" 34-річного Олега Михайлюту, на прізвисько Фагот. Вони жили чотири роки.

— Олег добрий, спокійний. Ініціатором сварки і розриву була вона, — кажуть спільні друзі. — Катя прийшла з Фаготом на його день народження. Побула півтори години, поцілувала в щоку і поїхала додому. Усі сидять парами, а він сам. У Каті в житті, як у спорті. Раз на чотири роки проводять Олімпіаду, раз на чотири роки вона змінює кавалера.

Із Катериною розмовляємо у столичному Українському домі перед показом фільму "Валентіно: Останній імператор", про французького кутюр"є 75-річного Валентіно Гаравані.

— Розійшлися, бо час прийшов, — говорить вона. — Спочатку проблем не було. А коли почали притиратися, багато сварилися. Досі на мене дується — коли дзвоню, не бере трубку. Але, думаю, перезлиться.

Катерина Серебрянська — абсолютна чемпіонка світу з художньої гімнастики. 1996-го виграла Олімпійські ігри в Атланті. 2003-го від раку померла її мати Любов Серебрянська. Відтоді вона керує дитячими центрами при студії Серебрянських. Виховує сина — 9-річного Євгена. Ім"я його батька приховує.

Побула півтори години, поцілувала в щоку і поїхала додому

— Женя важко пережив наш розрив із Олегом. Вони багато часу проводили разом. Просив повернутися до Олега. Ми домовилися, що син може йому дзвонити. Вони продовжують дружити.

У Катерини з"явився бойфренд.

— В"ячеслав — колишній спортсмен. Ми схожі, обоє цілеспрямовані, маємо спортивний характер, любимо подорожувати. Познайомилася в аеропорту. Жені Слава не подобався, доки не подружилися.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Серебрянська змінює хлопців раз на чотири роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути