середа, 04 квітня 2012 00:15

Донька будівельника стала "Міс Україна"

Автор: фото: Сергій СТАРОСТЕНКО
  Харків’янка Карина Жиронкіна йде сценою столичної Опери в купальнику під час конкурсу краси ”Міс Україна-2012”. Вона працює моделлю з 13 років. Знімалася в еротичних фотосесіях. 19 серпня представлятиме Україну на ”Міс Світу” в китайському місті Ордос
Харків’янка Карина Жиронкіна йде сценою столичної Опери в купальнику під час конкурсу краси ”Міс Україна-2012”. Вона працює моделлю з 13 років. Знімалася в еротичних фотосесіях. 19 серпня представлятиме Україну на ”Міс Світу” в китайському місті Ордос

Харків'янка 21-річна Карина Жиронкіна перемогла на конкурсі краси "Міс Україна-2012".

— У меня нету богатого папика. Никто не заплатил за мою победу в конкурсе, — каже після нагородження Карина Жиронкіна. — Мій тато працює в будівництві, а мама манікюрщицею в салоні краси. У своїй зовнішності мене все влаштовує. Мрію тільки збільшити груди.

Карина заочно навчається на дизайнера інтер'єрів у Харківській академії дизайну і мистецтв. Моделлю працює з 13 років. Шість — у Китаї. Знімалася в еротичних фотосесіях. Має параметри 86-61-91. Зріст 1,77 м, важить 57 кг.

Церемонію "Міс Україна" запланували на 19.00 у столичній Опері. Гості починають сходитися за півгодини до початку. Через дощ червоною доріжкою біжать під парасолями.

Першою з'являється Вікторія Тігіпко, дружина віце-прем'єра Сергія Тігіпка. Вона у складі журі. За нею заходить російська балерина Анастасія Волочкова в сукні молочного кольору. На пальцях виблискують чотири каблучки з діамантами та сапфірами, які їй подарував колишній чоловік, російський бізнесмен Ігор Вдовін. Через балерину ніхто не помічає, як у холі з'являється модель 26-річна Сніжана Онопко із чоловіком, донецьким бізнесменом Миколою Щуром.

— У 13 років я брала участь у конкурсі краси, але нічого там не виграла, — згадує Сніжана Онопко. — Тому подалася в моделі.

За один вихід на подіум вона заробляє від 50 тис. євро — майже 530 тис. грн. Статки моделі оцінюють у $20 млн.

У коридорі шість разів лунають дзвінки, які запрошують глядачів до зали. Гості розходяться о 20.00, коли в коридорах гасять світло. Ведуть конкурс актори із розважальної програми "Прожекторперісхілтон" — 33-річний Іван Ургант, 51-річний Олександр Цикало, 38-річний Гарік Мартиросян і 34-річний Сергій Свєтлаков.

— Иван, в чем вы сегодня одеты? — цікавиться Сергій Свєтлаков.

— У меня костюм от Джачика Версачика, — жартує Іван Ургант.

— А я одет, и слава Богу, — додає Свєтлаков.

На сцену в коротких сукнях по одній запрошують 27 учасниць. Наймолодшій із них Оксані Фукс із Кіровограда — 16 років. Вона навчається в десятому класі. Найстаршій львів'янці Богдані Примак — 26.

— Наших мисок сегодня будет выбирать модель Бар Рафаэли, — Сергій Свєтлаков представляє спеціальну гостю вечора 26-річну ізраїльську модель, колишню дівчину актора Леонардо ді Капріо. Очолювати журі, як і торік, мала голлівудська співачка та актриса Періс Хілтон. Але відмовилася приїхати зі Штатів через запис нового альбому. Їй пропонували $1 млн.

Після дефіле в коктейльних сукнях і купальниках у фіналі залишаються шість найкрасивіших. У вечірніх сукнях вони беруть участь у конкурсі запитань.

— На что вы готовы пойти ради победы на всемирном конкурсе красоты? — запитує Сергій  Свєтлаков учасницю під №16 19-річну Олену Марцинюк.

— Я готова пойти на ..., — починає відповідь дівчина.

— Этого достаточно, — перебиває її Іван Ургант.

Зала регоче, учасниця червоніє.

У коридорі столичний бізнесмен 43-річний Володимир Буланьков бесідує із російським звідником Петром Лістерманом, 54 роки. Тримає в руках брошуру із фотографіями 27 учасниць конкурсу. Деякі номери обведені ручкою.

— А как насчет вот этой четвертой? — каже Володимир до Петра і показує на переможницю конкурсу Карину Жиронкіну. Звідник обіцяє познайомити їх.

— Сегодняшний конкурс самый честный и порядочный, — каже Петро Лістерман. — Я це заднім місцем відчуваю. Ця Карина точно нікому не дала. Я толк у конкурсах краси знаю. Недавно був на такому ж у Лондоні. Там вибирали красуню серед 56 дівчат. Підходжу до хазяйки змагань і кажу: "У мене є клієнти, які хочуть купити ваш конкурс". Вона здивувалася, питає навіщо. А я їй прямо кажу: "Мої клієнти хочуть трахати весь світ". І вона продала перше місце. Олігархам уже нецікаві міски. Вони актрис сісястих просять, щоб співали і розказували анекдоти. Інтелект став модним. Один бізнесмен мені каже недавно: "Твоя дівчина так мені затрахала мізки, що хочу на ній одружитися".

Карина Жиронкіна представить Україну на конкурсі "Міс Світу" в китайському місті Ордос 19 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Донька будівельника стала "Міс Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути