Ексклюзиви
вівторок, 01 жовтня 2019 00:35

"Будинок сама підпалила. Тепер отримає страховку й попросить політичний притулок"

Соціальні мережі спричиняють додаткові витрати на весільні церемонії. Більшість молодят прагнуть влаштувати таке свято, яке ідеально виглядатиме в "Інстаграм". Результати опитування, проведеного у Великій Британії, показали, що середня вартість весілля за останні шість років виросла втричі.

Щоб показати в соціальних мережах красиву і модну картину, молодята купують дизайнерський одяг, обирають для свята розкішні ресторани, замовляють екзотичне меню, для фотосесій використовують кольорові димові шашки, багато живих квітів і метеликів. Роблять це, щоб їхні світлини отримали якомога більше лайків у соцмережах. "Для весільних церемоній намагаються використати всі модні тенденції. А бути в тренді зараз — дорого", — кажуть дослідники.

Що обговорювали користувачі соціальних мереж у вересні

7 вересня з Росії до України повернулися 24 полонені моряки та 11 українських політв'язнів. Їх обміняли на громадян РФ, які воювали на Донбасі, та проросійських активістів з Одеси та Криму.

"За рішенням міжнародного трибуналу українські моряки були визнані полоненими і суд зобов'язав рашку їх відпустити до 8 вересня. Там змушені були б це зробити, бо інакше російські кораблі арештовували б в усіх портах за порушення міжнародного морського права. А це для раші мав бути нокаут! Та наш гуманний керманич зробив нокаут Україні. Під виглядом смачної перемоги він знімає з путлєра зашморг і робить собі офігенний піар! Але він не звільнив моряків. Справи по них не закрили, їх випустили під особисте зобов'язання омбудсмена Людмили Денісової. Вони мали повернутися додому вільними людьми, але пан президент зі своєю свитою зробили їх злочинцями й обміняли на терористів!"

Дмитро Гайдуцький, "Фейсбук"

"Вова-на-лісапєтику цим ганебним "обміном" врятував Вову-на-ботоксі від санкцій Морського трибуналу, що мали включитися саме зараз, і допоміг йому відтягнути неминучу Гаагу."

Влад Сахневич, "Фейсбук"

Верховна Рада підтримала законопроект про скасування недоторканності народних депутатів. Він набуде чинності з 1 січня 2020-го.

"Осталось квартальщиков рассадить в Конституци­онный суд".

Вадим Приходько, "Фейсбук"

"Демократію демонтують. Ми не обігнали рашку, ми потрапили в 1999 рік".

Юрій Добронравін, "Фейсбук"

"Без депутатської недоторканності обидва Майдани — 2004-го та 2013 року — закінчилися б у день початку. Це — підкоп під третій".

Юрій Цвєтков, "Фейсбук"

"Депутатська недоторканність так швидко була знята, щоб залишки опозиції заткнути під килим, а своїх депутатів зробити маріонетковими. Зараз кількість парламентаріїв скоротять до 300 — народ любить таке. А потім вся влада буде у президента. Це — шлях Росії".

Володимир Губенко, "Фейсбук"

Колишнього нардепа від "Партії регіонів" 65-річного Олександра Єфремова випустили з-під домашнього арешту. Старобільський райсуд Луганської області змінив йому запобіжний захід на особисте зобов'язання. Єфремова затримали 2016-го за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

"Паспорт могли й не повертати, все одно потреби втікати з країни в нього вже нема".

Наталія Ковальчук, "Фейсбук"

"Зе — молодец! Ефремова срочно назначить главой Луганской области и представить к награде за героическую борьбу за свободу Новороссии от бандеровцев".

Олена Шостак, "Фейсбук"

"Здається, з Революцією гідності щось пішло не так! Якщо так й далі робитиметься, то Міжгір'я доведеться повертати колишньому власнику".

Сергій Борж, "Інстаграм"

Будинок колишньої голови Національного банку 54-річної Валерії Гонтаревої в селі Гореничі під Києвом спалили в ніч на 17 вересня. Невідомі кинули пляшку із зай­мистою сумішшю. Пожежникам не вдалося загасити вогонь. Будинок згорів ущент.

"Звісно, сама й підпалила. Отримає страховку й попросить політичний притулок".

Ігор Макогон, "Інстаграм"

"Теперь фраза "сжигать мосты" приобретает актуальность и смысл. Лучше потерять малое, чем отдать всё!"

Ярослав Папіренко, "Фейсбук"

"Для чего зря поджигать? Если решились на это, то поджигайте вместе с их владельцами, чтобы не было этих "злых языков" о желании получить "политическое убежище"! Все нужно делать не халтурно, а по-человечески!"

Микола Вербіленко, "Фейсбук"

Кабінет міністрів звільнив голову Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича. Він обіймав цю посаду з березня 2014 року.

"Думаю, і сам Інститут ненабагато довше протримається. Або його очолить якийсь скажений совок і захищатиме пам'ять про асвабадітєлєй, м'ясника Жукова і т. д.

Що ж, кінець епохи гідності такий. Кого це ще може здивувати?"

Роман Мельниченко, "Фейсбук"

"Свати" перемогли. Нащо молоді Пласт, нащо читати В'ятровича? Нехай дивляться "95 квартал". Тепер модно бути простим і примітивним. Пожрать, поржать і поспать".

Вікторія Гасіліна, "Фейсбук"

"Комуністи сплавили декомунізатора".

Катерина Штогрин, "Інстаграм"

"Одним фанатичним недоумком менше. Нехай тепер із ніцоями-фаріонами-тягнибоками дзявкає".

Георгій Наваліхін, "Фейсбук"

Чотири години був паралізований міст Метро у Києві. 18 вересня його замінував колишній учасник АТО 42-річний Олексій Белько. В його затриманні брали участь 300 поліцейських і 350 нац­гвардійців. Виявилося, що чоловік перебував під дією наркотичних речовин. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков готовий взяти його на поруки.

"Спочатку говорили, що він вимагає звільнити бійців добровольчого батальйону "Торнадо". Виявилося, що він боєць ООС, старший сержант і, окрім звільнення добровольців, вимагав зупинити капітуляцію на Донбасі. Тут я повністю на його боці".

Назар Приходько, "Фейсбук"

"Кто выиграл тендер на этот заказ от МВД? Чувак выбрасывает через окно что-то похожее на автомат, потом сам через него вылазит, ложится на асфальт в позе морской звезды, его забирают, но автомат не трогают. Конец. Сценарий Алана Бадоева?"

Петро Хоружий, "Фейсбук"

"Аваков опять постановкой очки себе набирает?"

Світлана Удовенко, "Інстаграм"

Зараз ви читаєте новину «"Будинок сама підпалила. Тепер отримає страховку й попросить політичний притулок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути