Ексклюзиви
вівторок, 12 квітня 2011 07:30

Донька Коломойського вийшла заміж

Автор: фото з сайта WWW.tochka.net
  Олег Бокоєв з Анжелікою Коломойською, донькою українського мільярдера, зіграли весілля у спеціальному наметі в ізраїльській пустелі
Олег Бокоєв з Анжелікою Коломойською, донькою українського мільярдера, зіграли весілля у спеціальному наметі в ізраїльській пустелі

26-річна Анжеліка Коломойська, донька мільярдера і бізнесмена Ігоря Коломойського, вийшла заміж в ізраїльському місті Ейлат.

300 гостей прилетіли на святкування декількома літаками. Їх розмістили в найдорожчому ізраїльському готелі "Ірод" на березі Червоного моря. Номер на двох за ніч коштує від $1300 — приблизно 10,4 тис. грн.

Святкування за світськими канонами відбулося у спеціальному наметі в пустелі за 30 км від міста. Молодята відмовилися від традиційного іудейського весільного обряду — хупа.

Наречений Олег Бокоєв живе у швейцарському місті Женева, де й познайомився з Анжелікою. Вона вивчилася там на економіста в бізнес-школі. За навчання батько заплатив $25 тис. Тепер Анжеліка працює в одній із галерей міста.

— Хто наречений, я не знаю, — каже Андрій Стеценко, гендиректор футбольного клубу "Дніпро", який належить Коломойському. — Не знаю, чим займається Олег і скільки зустрічався з Анжелікою перед тим, як попросити її руки. Про свій подарунок не скажу, але це точно не кухонне приладдя.

Подружжя провело ніч у двоповерховому президентському номері за $4 тис. — 32 тис. грн.

Сім'ї нареченої весілля обійшлося в кілька мільйонів доларів. Коломойський володіє $5,32 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Донька Коломойського вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути