середа, 13 червня 2012 00:30

Діані Старковій заборонили виходити заміж

Автор: фото: Наталія Чубенко
  Діана Старкова почала займатися модельним бізнесом у 12 років. Задля контракту з ювелірною фірмою ”Шопард” в Еміратах пофарбувала біляве волосся на темне
Діана Старкова почала займатися модельним бізнесом у 12 років. Задля контракту з ювелірною фірмою ”Шопард” в Еміратах пофарбувала біляве волосся на темне

Киянка 26-річна Діана Старкова торік перемогла на міжнародному конкурсі краси "Міс Азія пасіфік ворлд". 16 червня вручатиме корону цьогорічній переможниці змагань.

Зустрічаємося біля торговельного центру "Дрім таун". Діана в сірій майці, джинсах і чорних туфлях на високих підборах. Запрошує до кафе на другому поверсі. Замовляє коктейль "Пінаколада".

— Родители развелись, когда мне было 6 лет, — каже Діана. — Батько одружився, мама заміж вийшла. Понароджували інших дітей. А мене віддали бабусі та дідусю. У 12 років була високою, мала зріст 172 сантиметри. На випускному у дев'ятому класі ми пішли фотографуватися напам'ять до фотоательє. Жінка-фотограф порадила мені піти в модельний бізнес. Запропонувала зробити декілька знімків. За місяць моє фото вийшло на обкладинці журналу в Москві, потім у двох українських виданнях.

Діана купила квартиру в Києві на Оболоні, але вдома буває рідко. Працює за кордоном із фірмами "Шопард", "Кетлер", "Пайот", "Армані", "Ґотьє". Була обличчям косметичної компанії "Шварцкопф" у Німеччині. За контрактом на період співпраці не може виходити заміж і народжувати дітей.

— 2004-го виграла "Міс бікіні всесвіт", який проходив у Філіппінах. Перемогла після дефіле у купальнику та національному костюмі. Запросили працювати у Ліван і Туреччину. 2005-го працювала у Франції, потім у Німеччині. Тепер конкурс у Кореї, потім приступаю до зйомок фільму про прем'єр-міністра Пакистану Беназір Бхутто у Пакистані, США та Великобританії.

П'є через трубочку коктейль. Поправляє довге чорне волосся.

— Свого часу була блондинкою. За контрактом, який отримала в Еміратах з ювелірною фірмою "Шопард", мала відповідати типажу: зелені очі та темне волосся. Мусила пофарбуватися.

— Конкурентів маю багато. Усі моделі заздрять і роблять капості. Часто крадуть речі, документи, гроші. На конкурсі краси в Мальті 2004-го одна учасниця поцупила в сусідки мобільний телефон. На конкурсі "Міс Україна-94" у моєї старшої на кілька років подруги сусідка вкрала валізу речей. У мене колись болівійка вкрала стрічку з назвою країни і десь заникала. Мені перед самим фіналом привезли нову.

На "Міс Азія пасіфік" у Кореї росіянка просила організаторів поселити її з російськомовною сусідкою. Я відмовилася. Учасниці з України та Росії на конкурсах ніколи не дружать, бо одна одній заздрять. Сусідкою по кімнаті була представниця Бразилії. Вона приїхала в Корею добре підготовлена, ефектна. Це викликало паніку серед дівчат. Боялися, що переможе. Усі як із ланцюга зірвалися. Учасниця з Вельсу поставила умову: або відлітає бразилійка, або я. Дівчина з Бразилії в сльози, їй 19 років — не розуміє, чому на неї всі з'їлися. Пліткували, начебто в неї стосунки з кимось з організаторів. Я з нею була весь час, щовечора бачила, як вона засинає і прокидається. У фіналі бразилійка не потрапила навіть у двадцятку переможниць. Дівчата самі себе залякали.

Корона з коштовним камінням, яку модель отримала за перемогу в конкурсі, коштує 60 тис. євро. Прикрасу постійно возить із собою.

— Організатори оформили всі документи. Доки не передам наступній красуні, це моя особиста річ. Проблем на кордонах не маю. Ношу годинник фірми "Шопард", з якою працювала, за 20 тисяч доларів. Так само з ним їжджу, це моя особиста прикраса.

Про свої статки розповідає неохоче.

— У супермоделі гонорари починаються від 100 тисяч доларів. На її рахунках уже має бути мільйон доларів. По гонорарах я супермодель. Топ-моделі заробляють менше. Наприклад, 40 тисяч доларів на місяць. Після конкурсу підписала контракт з однією з найбільших азійських компаній "Сідус Аш Кю". Зробили зйомку, яку розповсюджують по всіх країнах Азії. Кожен місяць отримую відсоток від проданих фотографій.

Просить офіціанта принести рахунок. Із сумки дістає коричневий гаманець. Дає 150 грн за коктейль. Залишає 20 грн чайових.

— Коли почала заробляти, з мамою стосунки поліпшилися. Маю молодшу сестру, якій зараз 12 років. Вона займається танцями. Постійно привожу їм з-за кордону подарунки. Родина батька сама по собі, моєї допомоги не потребують.

Зараз ви читаєте новину «Діані Старковій заборонили виходити заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути