Ексклюзиви
четвер, 02 березня 2006 20:18

"Дитино, не кепкуй із діда"

 

"Дорога редакціє! Мені наснилися старі бородаті діди: сидять на лавочці, поспиралися на палички. Про щось гомонять, підкашлюють та дивно сміються деренчливими голосами. Я дивлюся і думаю: тепер мені цей сміх не страшний, бо ви немічні старі пеньки.

А вони ніби читають мої думки, й один каже: "Ти, дитино, не кепкуй із діда. Дід більше забув, як ти думаєш". І розповідає мої таємниці: що йду до Василя, але краще не ходила б, бо заміж все одно не візьме. А от Микола любить. А в мене ні Василя, ні Миколи нема. Хлопця мого Володькою звати. Може, дід правду казав? Може, Володька й не збирається одружуватись. А є хтось такий, що любить і візьме за дружину?

Розповіла мамі. А мама відмахнулася: "Та буде в тебе ще тих хлопців! Знайшла чим журитися". Але мені вже 20 років, заміж треба. Перше шкільне кохання не повернути, а чи можна закохатися вдруге? Кажуть, після народження дитини молода мати любить спочатку маля, а потім починає любити чоловіка."

Тетяна, с.Зятківці Гайсинського району Вінницької обл.


Образ діда чи дідів уві сні пов"язаний із культом предків. Можливо, ви, Тетяно, аналізували свої взаємини з Володимиром і маєте сумніви щодо спільної перспективи. От голос діда (а це й голос сумління, прозріння) віщує вам долю. Проте не забувайте, що у снах часто радять одне, а слід робити навпаки. Бо ті образи — немов у кривому дзеркалі.

Якби вві сні ви пильніше придивилися до тих дідів, може, серед них побачили б свого справжнього нареченого, але без старечої маски. Проте ви сприйняли образ дідів загально, не зацікавлено. До людей слід бути уважнішою, не оцінювати їх за якоюсь зовнішньою ознакою.

Мама уві сні віщує близьке одруження

А ще такий сон може свідчити про хворобу, неприємності, турботи.


"Мені снилося, що став трирічним хлопчиком і вчився вимовляти звук "р". Якісь люди навколо вимагають: "Кажи: ворррона, сорррока, ворррота..." А мені не вдається. Замість "р" вимовляю "г" і мало не плачу. "Будеш малим, не виростеш, поки не навчишся!" — кажуть мені. От я мучусь, шукаю таке слово, щоб міг вимовити. Аж тут з"явилася покійна мама й питає: "Іванку, а чого це ти тут сидиш? Хто ж за тебе буде робити? В тебе ж сім"я!" Ото й увесь сон. Про себе можу сказати: Іван Степанович, молодий учитель трудового навчання, неодружений, м. Житомир".


Становище на роботі не задовольняє вас. Колеги, можливо, принижують, зазнаєте морального тиску, зарплата мала, думаєте змінити роботу. Мама уві сні віщує близьке одруження, турботу про сім"ю, а тому до цього віщого сну, певно, варто прислухатися. Бути дитиною — самого себе здивувати. Може, таки подолаєте бар"єр, що виник на життєвому шляху, щось нове опануєте, посміливішаєте в інтимній сфері.

Зараз ви читаєте новину «"Дитино, не кепкуй із діда"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути