пʼятниця, 28 грудня 2018 07:11

Гроші від імені родичів Марини Поплавської збирають аферисти

Автор: WWW.bbc-ccnn.com
  Маріанні Поплавській посмертно присвоїли звання почесної громадянки Житомира. У місті збираються встановити пам’ятник. Родичі проти. Кажуть, він нагадуватиме їм про втрату
Маріанні Поплавській посмертно присвоїли звання почесної громадянки Житомира. У місті збираються встановити пам’ятник. Родичі проти. Кажуть, він нагадуватиме їм про втрату

— Коли почула, що Маріанна загинула, кричала від горя. Була мені не лише сестрою, а й близькою подругою та опорою, — каже 42-річна Людмила Поплавська про свою старшу сестру, акторку гумористичної програми "Дизель шоу" Марину Поплавську.

Загинула в автомобільній аварії. Коли з колегами поверталася автобусом з гастролей у Львові, за 30 км до Києва той врізався у вантажівку.

Поплавська працювала у Житомирі вчителькою української мови і літератури. Грала у КВК із командою "Дівчата із Житомира". 2015-го стала учасницею "Дизель шоу". Писала пісні та жарти. Одруженою не була, дітей не мала.

— Ще малою Маріанна почала перетворювати всі родинні свята на концерти, — розповідає Людмила. — Ставала на табуретку, розказувала вірші, співала. У школі пародіювала вчителів. На моєму весіллі виконувала пародії на відомих артистів. У побуті сестра розмовляла українською. Пишалася, що народилася в один день із Тарасом Шевченком.

Жінці посмертно присвоїли звання почесної громадянки Житомира. Збираються встановити їй пам'ятник.

— Ми проти, та з нами ніхто не радився, — говорить Людмила. — Нам буде важко до нього підходити, бо це біль і сльози. Ми не збираємо коштів на вшанування пам'яті Маріанни. Такі оголошення від нашого імені розміщують аферисти.

7 березня у Житомирському драмтеатрі артисти "Дизель шоу" планують дати концерт до дня народження Маріанни Поплавської.

— Трагічно загиблій людині потрібна молитва, а не радощі та веселощі, — каже Людмила.

Зараз ви читаєте новину «Гроші від імені родичів Марини Поплавської збирають аферисти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути