Ексклюзиви
пʼятниця, 09 грудня 2011 05:30

Далекі родичі заздрили достатку ваших сватів

Автор: МАЛЮНОК: Володимир Казаневський
 

"Із моєю родиною щось відбувається, — пише вінничанка Ніна Іванівна, 52 роки. — Старша донька Анна вийшла заміж п'ять років тому, а дітей досі не має. Може, на ній порча чи прокляття якесь лежить. На весіллі їй надарували багато коробок із подарками. В одній із них було кухонне начиння: два черпаки, якісь тарілки і лопатка — усе таке старе, що навіть гидко дивитися. Свекруха той ящик викинула на дорогу. Через деякий час у сім'ї почалися роздори. Анні чогось так спротивився чоловік, що покинула його і переїхала жити до нас. Він приходив, умоляв, щоб до нього вернулася. Менша донька Таня стала в чарку заглядати. Їй уже 23 роки, а заміж ще не йде. Має роботу, гарно получає, але сімейного щастя нема".

Надсилає два знімки доньок. Сестри схожі одна на одну. Мають довге біляве волосся до плечей. Лист коментує 44-річна Лілія Хасапєтова, біоенергетик із Кривого Рогу.

— Анні на весілля "подарунок" із чарами вручили гості зі сторони чоловіка. Але поробити хотіли не молодятам, а їхнім батькам. Люди — далекі родичі, заздрили достатку ваших сватів. Такий подарунок треба було залишити на перехресті або спалити за межами подвір'я. Аня народить дитину наступного року. Менша Таня вийде заміж через рік. З алкоголем мусить зав'язати. Якщо не допомагають умовляння, зверніться до лікарів.

"Мені далеко за 40, — починає лист Інна зі Львова. — У ровесниць уже давно діти є, у декого навіть внуки понароджувалися, а я сама, як палець. У чому причина мого невлаштованого життя, я не знаю. Коли прокидаюся сама в ліжку, аж плакати хочеться. Не хочу йти на роботу, не люблю вихідних днів і свят. Самотність просто пожирає мене".

— Інно, якби ви вийшли заміж у 25, то вже давно б розвелися. Ваша аура самотності розчиняється тільки цього року, — кладе долоні на фотографію короткостриженої блондинки. — Ви відчуєте сімейне щастя, якщо не сидітимете в чотирьох стінах. Заставте світ крутитися навколо вас. Свою половинку зустрінете на весіллі або в гостях у знайомих до Нового року. Чоловік спочатку може не сподобатися своєю настирливістю. Дайте йому шанс завоювати ваше серце.

"Мій наречений наснився мені на Андрія, 13 грудня, два роки тому, — пише киянка Галина, 24 роки. — У гуртожитку з дівчатами гадали на каблучці. Підвісили її на волосині над склянкою з водою. Спитала в персня, коли вийду заміж. Він закрутився на волосині, мені вистукав 24 рази, тобто роки. У такому ж віці маю вийти заміж. Опівночі дівчата полягали спати, а я запалила свічку, стала біля дзеркала і прошепотіла закляття, яке знайшла в інтернеті. Побачила в дзеркалі чорного хлопця з грубими бровами. Аж пискнула зі страху. Мій майбутній чоловік як дві краплі води на нього схожий. Після посту в січні зіграємо весілля. Боюся, чи мої гадання не позначаться на його здоров'ї і нашому сімейному житті".

— До чого тільки не вдаються дівчата, щоб узнати свою долю. Торік матір приводила до мене неповнолітню доньку. Вона на Андрія принесла додому грудку землі з кладовища, викликала дух покійника, щоб він їй розказав майбутнє. Щось застукало у вікно. Дівчина так налякалася, що почала заїкатися.  Гадання — це гріх. У дзеркалі могли побачити не нареченого, а нечисту силу. Під час сповіді зізнайтеся про це священику. Коли гадаєте, вступаєте в контакт із представниками потойбічного світу, втрачаєте Божий захист і дозволяєте демонам взяти владу над вашим життям.

"У 28 років відчуваю себе 60-річною бабою, — розповідає львів'янка Наталя. — Я одружена, маю двох діток. Життя налагодилося, я щаслива, але постійно хворію. Коле в лівому боці, тягне спину. Лікарі після огляду кажуть, що я здорова, а в мене ломить усе тіло".

На фотографії Наталя з сином і донькою біля новорічної ялинки. Знімок зроблений торік.

— У Наталі болить не тіло, а душа, — каже Ліля Ернестівна. — Щось не дає їй спокійно жити, спати, працювати. Суїцидального настрою допоможе позбутися сповідь або відверта розмова з хорошою подругою, сестрою, мамою чи чоловіком. Не замикайтеся в собі. Ви щаслива матір і дружина. Скоро народите третю дитину. Пологи допоможуть подолати застійні процеси в організмі, нададуть сили.

Зараз ви читаєте новину «Далекі родичі заздрили достатку ваших сватів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути