середа, 08 травня 2013 05:00

Чоловік Тіни Кароль помер від раку шлунка

Автор: фото з сайта www.e-motion.tochka.net
  Співачка Тіна Кароль зі своїм чоловіком продюсером Євгеном Огіром під час репетиції на фестивалі ”Крим м’юзік фест” у Ялті позаторік. Останні півтора року Євген лікувався в Ізраїлі й Німеччині
Співачка Тіна Кароль зі своїм чоловіком продюсером Євгеном Огіром під час репетиції на фестивалі ”Крим м’юзік фест” у Ялті позаторік. Останні півтора року Євген лікувався в Ізраїлі й Німеччині

30 квітня на столичному Берковецькому цвинтарі біля храму Петра і Павла поховали продюсера Євгена Огіра, чоловіка співачки 28-річної Тіни Кароль. Він помер 28 квітня на 33-му році життя від раку шлунка. Відспівували і прощалися з покійним на Байковому кладовищі.

— На похоронах було не більш як 20 людей, — розповідають в адміністрації Берковецького кладовища. — Прийшли лише рідні покійного, нікого з відомих артистів не бачили. Казали, що родичі тримали у таємниці час і місце похоронів, хотіли провести небіжчика в останню путь без сторонніх очей.

Останні півтора року Євген лікувався в Ізраїлі та Німеччині. Торік улітку схуд, бо проходив курс хіміотерапії. Видаляли пухлину в Ізраїлі торік у грудні. Після неї Євгенові покращало, але стався рецидив. У середині квітня Тіна привезла чоловіка з німецької клініки. Лікарі сказали, що нічим не можуть допомогти.

За два дні до смерті Євгенові стало гірше. Його підключили до апарата штучного дихання і перевели в реанімацію. У неділю ввечері Тіна мала концерт у Запоріжжі. О 23.00, коли Євген помер, з'явилася на сцені в чорній сукні. Про смерть чоловіка їй сказали після виступу, тільки-но вийшла за лаштунки.

— Мы знали, что Женя тяжело болеет, но Тина до последнего не сдавалась. Все утверждала: "Мы все победим", — каже Руслан Євдокименко, син Софії Ротару.

— Я повинна була усміхатися. А як інакше? — пояснює співачка. — Я мала з цим боротися і не подавати виду. Коли до мене хтось дзвонив і плакався у слухавку, казала: "Або не дзвоніть, або дзвоніть у гарному настрої".

Тіна познайомилася з Огіром 2007 року, коли розірвала контракт із продюсером Олегом Чорним. За рік пара таємно розписалася в Києві. Через п'ять місяців повінчалися у Троїцькому монастирі Києво-Печерської лаври. Кажуть, під час вінчання зайнялася фата Тіни Кароль. А напередодні одруження у хімчистці мало не загубили її весільну сукню. У грудні 2008-го в них народився син Веніамін.

Євген Огір закінчив театральний університет ім. Карпенка-Карого за спеціальністю "продюсер кіно і телебачення". Сім років був виконавчим продюсером музичного каналу М1. Тоді став концертним директором білоруської групи "Лепріконси". Торік український "Форбс" включив його у п'ятірку найвпливовіших продюсерів шоу-бізнесу. Шлюб із Тіною був для нього другим. Від першого залишився син Євген, 7 років. Ім'я першої дружини тримав у секреті.

— Евгений, как и Тина, был довольно закрытым человеком. О себе ничего не любил рассказывать, — говорить знайома співачки. — Вони жили дружно, без скандалів. Усюди їздили разом. Якщо Тіна їхала одна, Женя зустрічав її в аеропорту чи на вокзалі. Часто брав із собою сина. Навіть у спортзал приносив дружині букет троянд. Любив їздити з друзями на рибалку або на полювання.

— За два дні до смерті Женя розмовляв з друзями по телефону, — говорить Раїса Петрівна, мати Євгена Огіра. — Він казав, що побудував дім, народив сина, але не встиг посадити сад. Хоч перед цим придбав ділянку під нього. До того купив два городи: для мене і тещі. Жартував: "Будете змагатися, хто збере більший урожай".

Телефон Тіни Кароль вимкнений. Співчуття артистці висловив прем'єр-міністр Микола Азаров. Цьогоріч вона запланувала випустити альбом, кілька кліпів та всеукраїнський тур. Шоу "Голос країни", де вона є тренером, зараз виходить в ефір у записі.

Мав шість "субару"

Тіна Кароль із чоловіком Євгеном Огіром будували триповерховий дім на 200 кв. м у селі Зазим'я за 10 км від столиці. Жили на орендованій квартирі в Києві.

— Євген любив спортивні автівки фірми "субару", — розповідає знайомий покійного. — Позаторік на день народження Тіна подарувала йому машину цієї марки за 50 тисяч доларів. Це була шоста "субару" в гаражі Огіра. Гроші заробляли вдвох від виступів Тіни.

Кажуть, 1 год. концерту співачки коштує $15-20 тис.

Зараз ви читаєте новину « Чоловік Тіни Кароль помер від раку шлунка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути