Ексклюзиви
середа, 10 січня 2018 00:20

Колишній зять Юлії Тимошенко помер у Празі

Автор: www.facebook/Death Valley Screamers
  Шон Карр народився у Великій Британії. Одружу­вався тричі. З ­Євгенією Тимошен­ко прожили сім років
Шон Карр народився у Великій Британії. Одружу­вався тричі. З ­Євгенією Тимошен­ко прожили сім років

8 січня у чеській Празі раптово помер колишній зять екс-прем'єра Юлії Тимошенко британець Шон Карр, 49 років.

— Утром Шону стало плохо, — каже 48-річний Олександр Сирота з Донецька. Разом із Шоном Карром був членом байкерського клубу "Падонки мира". — Його одразу забрала "швидка". У лікарні серце Шона зупинилося. Точну причину смерті назвуть після судмедекспертизи.

Шон Карр народився у Великій Британії. На життя заробляв ремонтом взуття. Мав кілька майстерень. 1986 року разом із другом створив рок-гурт "Паріс ін зе Волл". Згодом грав у французькому гурті "Ефтіві".

Був одружений тричі. Перша дружина Емма 1995-го народила йому доньку Чарлі. Коли дівчинці ­виповнилося 10 років, він пішов із родини. 1 жовтня 2005-го побрався з донькою Юлії Тимошенко тоді 25-річною Євгенією. Разом відкрили в Києві ресторан "Чіро'c Помодоро". В Україні Карр створив гурт "Дівіес". Із музикантами брав участь у різних фестивалях, час від часу давали концерти на підтримку Юлії Тимошенко. З ­Євгенією розлучився за сім років. Суд залишив їй спільний ресторан у Києві та половину будинку в Дніпрі.

У серпні 2013-го Шон ­одружився з британкою Мері Хілл, 31 рік. Після весілля перебралися до Праги. Там Карр відкрив нічний клуб. Два роки тому в нього народився син Джекс.

— Шон любив музику й мотоцикли, — каже Олександр Сирота. — Та останнім часом це відійшло на другий план. Найголовнішим у його житті стали діти. Коли розказував про них, в його очах була справжня любов.

Зараз ви читаєте новину «Колишній зять Юлії Тимошенко помер у Празі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути