Ексклюзиви
вівторок, 28 лютого 2017 05:40

Колишній соліст групи "Вераси" приховував хворобу

30 січня в Мінську поховали екс-соліста групи "Вераси" 64-річного Олександра Тихановича. Помер у реанімації в ніч на 28 січня. Сім років мав аутоімунне захворювання легень (збій у роботі імунної системи, через який вона починає атакувати здорові тканини організму. — ГПУ).

— Медицина не має ліків від цієї недуги. Але призупинити її розвиток можливо. Цим ми і займалися, — розповіла донька 36-річна Анастасія. — Рік тому стало гірше, тато довго лежав у лікарні, їздив у Німеччину. Не хотів, щоб про його хворобу знали. Тому ми не робили публічних заяв і не збирали кошти.

Останній концерт Олександр Тиханович дав на президентському балу 13 січня. Наступного дня потрапив у лікарню. Дихав через кисневу маску. Коли її знімали, намагався усміхатися.

Олександр Тиханович закінчив консерваторію. 1973-го став учасником вокально-інструментального ансамблю "Вераси". У його виконанні прозвучали відомі пісні "Малиновка", "Завіруха". Через 13 років залишив колектив. Із дружиною Ядвігою Поплавською створив дует "Счастливый случай". Донька Анастасія теж займається музикою.

Зараз ви читаєте новину «Колишній соліст групи "Вераси" приховував хворобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути