вівторок, 19 червня 2012 05:45

Ані Лорак подарувала доньці золоті сережки

9 червня виповнився рік Софії, доньці співачки Ані Лорак, 33 роки.

— На святкування запросили лише найближчих родичів і друзів, — розповідає прес-секретарка співачки Юлія. — Усього було не більше 20 людей. Софійку задарували подарунками. Кароліна вручила їй золоті сережки. Каже, збирається проколоти доньці вушка. Тато подарував золоту підвіску у вигляді сердечка. Хрещена Ірина Бережна привезла сукню та іграшкову гітару. Хрещений батько Філіп Кіркоров через гастролі не зміг приїхати на святкування. Він привітав Софійку по телефону і передав їй сукню від Діор. Дідусь привіз іграшки. Вона зраділа їм найбільше.

Святкували в заміському пляжному комплексі "Бірюза". Його власником є батько Софії турецький бізнесмен 35-річний Мурат Налкакіоглу.

— Мурат відкрив комплекс в день народження доньки, — говорить Юлія. — Він величезний — є два ресторани з турецькою та східною кухнями, дитячий і дорослий басейни. Одним із шеф-кухарів він призначив свою сестру Гонджу. Вона розробляла меню страв турецької кухні. На дні народження столи ломилися від наїдків. Посередині стояв торт з фігурками казкових персонажів. Задути свічку Софійці допомагали тато і мама.

Два місяці тому дитина почала ходити.

— Софія починає говорити, — розповідає Ані Лорак. — Соня вже проявляє свій характер. Не любить, коли годую її по режиму. Одразу починає вередувати. Доглядати за донькою допомагають дві няні.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак подарувала доньці золоті сережки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути