Ексклюзиви
пʼятниця, 14 вересня 2018 05:26

Ані Лорак віддала доньку в підмосковну школу

Автор: www.tabloid.pravda.com.ua
  Ані Лорак привела доньку Софію на перший дзвоник у російській школі. У Москві родина має квартиру, водія та особисту охорону
Ані Лорак привела доньку Софію на перший дзвоник у російській школі. У Москві родина має квартиру, водія та особисту охорону

— Дочь знает русский, украинский, английский и турецкий, которому учит сестра мужа, — розповіла співачка 39-річна Ані Лорак. Вона відвела доньку Софію, 7 років, у перший клас. Дівчинка навчатиметься в приватній Павлівській гімназії поблизу Москви. Рік у школі коштує 2,1 млн руб. — приблизно 843 тис. грн.

У вартість навчання не входять уроки іноземної мови. За одне заняття доведеться заплатити 2 тис. руб. — 800 грн. Окремий кошторис і на відвідування спортивних секцій і творчих гуртків.

Батьком Софії є чоловік співачки — 30-річний Мурат Налчаджіолу з Туреччини. Дівчинка народилася в приватній клініці Києва. Її хрещені батьки — російський співак Філіп Кіркоров і екс-депутат від Партії регіонів Ірина Бережна (загинула у серпні торік в автокатастрофі. — ГПУ).

Нещодавно почали ширитися чутки про зраду Мурата. Його бачили в київському нічному клубі з іншою. Кажуть, це — киянка Яна Бєляєва. Продає брендові речі в інтернеті.

— Ані Лорак із турецьким чоловіком давно живуть у фіктивному шлюбі. Він зраджував завжди. Орендував квартиру в Києві й тягав туди шмар, доки вона Сонечку носила в животі. Всі це знають в Україні. Раніше він хоч соромився, а тепер зраджує відкрито, — розповіла знайома пари Амелія Поганіч.

Лорак постійно виступає в Росії та отримує престижні музичні нагороди.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак віддала доньку в підмосковну школу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути