Ексклюзиви
четвер, 21 липня 2011 00:45

"Анфіса Чехова навчила мене робити компліменти"

Автор: фото надане віталієм Загоруйком
  Хореограф Віталій Загоруйко з телеведучою Анфісою Чеховою виконує танго під час одного з ефірів проекту ”Танці з зірками”
Хореограф Віталій Загоруйко з телеведучою Анфісою Чеховою виконує танго під час одного з ефірів проекту ”Танці з зірками”

Хореограф 23-річний Віталій Загоруйко на проекті "Танці з зірками" танцював з російською телеведучою 33-річною Анфісою Чеховою. Після шоу в нього з'явилося більше запрошень на майстер-класи та корпоративи.

— Із п'ятьма танцівниками шоу "Танцюють всі" ми організували арт-балет "Джем". Виступаємо на всяких корпоративах. А що сидіти і чекати? — каже Віталій. Він у сірому светрі та чорних штанях. Шнурків у взутті немає.— Ще став більше працювати над собою. Беру приватні уроки акторського мистецтва, вокалу, хореографії. Це обходиться дешевше, ніж іти і здобувати другу вищу освіту.

Запитую, як танцювалося із Анфісою Чеховою.

— Коли вперше її побачив, не знав, що робити. Начитався, що вона така капризна. А з нею просто треба бути відкритим. І вона також відкривається.

Каже, що ведуча дала йому багато порад.

— Вона навчила мене краще говорити. Виправляла мені букву "ґ" і вчила правильно робити компліменти жінкам. Типу на ній не просто гарна спідниця. А треба казати: "Тобі цей наряд личить, як нікому іншому". У танцях її теж треба було постійно підхвалювати. Якщо робив їй зауваження, типу руку неправильну відкрила, то всьо, тренування не буде. У неї зразу падав настрій.

До того так не хвалив жодну свою партнерку.

— Танці — це спорт. І так мене виховав Литвинов (Олексій Литвинов, хореограф, президент Української ради бального танцю. — "ГПУ"). Які компліменти? Навіщо помічати хороше? Треба помічати погане, щоб його виправляти.  Постійно було так: "Ти себе бачив? Та шо це за говно? Тобі погано — пішов поригав і на паркет. Ні жрать, ні спать". З Анфісою так не поведешся. Це Лілії Ребрик (телеведуча проекту. —"ГПУ") можна зауваження робити. Її скільки не гноби, вони зуби зціпить і пішла в бій.

Танцями Віталій займається із 8 років.

— Якось до нас прийшла жінка із дівчинкою і каже: "От ми собі зараз шукаємо пару. Чи не хочете на танці, а то ми вже всіх обходили і ніхто не хоче". А я ж був такий домашній, і кажу: "Ви що, це ж треба на ті танці ходити. Нє, не піду". І побіг до себе в кімнату. А була осінь, сонце так світить мені в лице. І тут промінь попадає мені на голову, і раптом захотілося піти танцювати. Вибігаю і кажу тій жінці: "Я згоден"".

Питаю, чи мав романи із партнерками по танцях.

— Мені завжди подобалися дівчата з інших колективів. І завжди ті, які не відповідали мені за статусом. Я ж із звичайної сім'ї. Мама працювала на молочно-консервному заводі, клеїла етикетки на банки. Тому я боявся, щоб дівчата не подумали: "А хто ти такий?". Бо ж за ними такі пацани бігали на машинах.

Зараз ви читаєте новину «"Анфіса Чехова навчила мене робити компліменти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути