середа, 21 грудня 2011 05:45

Андрій Ярмоленко одружився

Автор: фото з сайта www.fcdynamo.kiev.ua
  Футболіст Андрій Ярмоленко зі своєю дружиною Інною під час святкування весілля у столичному готелі ”Інтерконтиненталь”
Футболіст Андрій Ярмоленко зі своєю дружиною Інною під час святкування весілля у столичному готелі ”Інтерконтиненталь”

Нападаючий київського "Динамо" 22-річний Андрій Ярмоленко відсвяткував весілля у столичному готелі "Інтерконтиненталь". Його обраниця 24-річна Інна — спеціаліст із міжнародних відносин і дипломатії. Працює директором американського благодійного фонду.

Наприкінці жовтня пара зареєструвала стосунки в РАЦСі. 16 листопада обвінчалася в Михайлівському соборі. Святкувати одруження молодята вирішили по завершенні футбольного сезону.

— Андрієві пощастило з Інною, — каже колишній "динамівець", півзахисник дніпропетровського "Дніпра" 28-річний Сергій Кравченко. — Дуже красива, хороша дівчина, до нього добре ставиться. Це правильний вибір. Святкування сподобалося. Світлана Лобода співала, показали пісочне шоу. Давно не бачився з Ярмоленком. Виглядає щасливим. Я гроші дарував. Що інші — не знаю, бо спізнився. Розходитися гості близько півночі почали. Я о першій пішов.

Пара познайомилася чотири роки тому в нічному клубі. Ярмоленко тільки переїхав до Києва з Чернігова, робив перші кроки у "Динамо". Через рік почали жити разом.

— Андрій сказав мені, що трохи захоплюється футболом. Не думала, що "трохи" — це все його життя, — згадує Інна. — Зробив мені пропозицію в травні, перед четвертою річницею нашого знайомства. Усе було дуже красиво. Важливі вчинки Андрій завжди ретельно продумує й робить їх незабутніми.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Ярмоленко одружився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути