пʼятниця, 01 липня 2011 07:00

Андрія Самойла вдарило струмом

26 червня соліста гурту "Бумбокс", гітариста 34-річного Андрія Самойла, на прізвисько Муха, вдарило струмом. Він виступав на столичному майдані Незалежності на концерті, присвяченому Дню молоді. Його гітара намокла під дощем. Від ураження струмом музикант упав на сцену.

— Андрій не дотримувався вимог безпеки, — каже один з організаторів концерту Сергій Ковальчук. — Ми тричі попереджали його, аби не виходив із захищеної від дощу зони, але він не послухався. На четвертий раз його вдарило.

— Сценічний простір не був належно облаштований, — говорить продюсер гурту 36-річний Олексій Сагомонов. — Ми казали організаторам, що сцену заливає дощем, і є великий ризик отримати удар струмом.

Андрію Самойлу лікарі зробили кардіограму і поміряли тиск.

— Пропонували госпіталізацію, але я відмовився. Сьогодні єдиний день, коли можу побути вдома і полежати. "Бумбокс" зараз має невеликий тур, — каже він телефоном у середу. — Уже після його закінчення піду в лікарню, зроблю комплексні аналізи.

Зараз ви читаєте новину «Андрія Самойла вдарило струмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути