вівторок, 11 грудня 2012 06:15

Андре Тан одружився на Мальдівах

Автор: фото з сайта www.viva.ua
  Дизайнер Андре Тан і його наречена Аліна Харченко під час весільної фотосесії на Мальдівах. До шлюбу пара зустрічалася півтора року
Дизайнер Андре Тан і його наречена Аліна Харченко під час весільної фотосесії на Мальдівах. До шлюбу пара зустрічалася півтора року

— Большинство мужчин боится жениться. Но ничего в этом страшного нет. Если хочется семьи и люди любят друг друга, то почему бы не сделать серьезный шаг, — каже дизайнер 30-річний Андре Тан.

У листопаді він одружився з Аліною Харченко, директором маркетингової школи "Бі Фест". Весілля і медовий місяць відгуляли на Мальдівах.

— Ми побралися на Мальдівах, а у Києві розписалися. До вінчання я поки що не готовий, — продовжує дизайнер. — На островах не було ні моїх, ні Аліниних родичів. Ми втекли від усіх. Я до цього чотири рази був свідком на весіллях. На своєму одруженні не хотів ні рушників, ні свідків, і купи непотрібних гостей.

Для наших рідних весілля не було спонтанністю. Моя мама Аліну знає досить давно. Ми зустрічалися десь півтора року. Три роки до цього дружили.

Наречений був одягнутий у чорну сорочку й білий смокінг від "Дольче і Ґаббана". Сукню нареченій дизайнер пошив власноруч. Талію Аліни прикрашала баска — широкі оборки. На голові в молодої була довга фата. Знайомі подружжя припускають, що під таким фасоном сукні молодята приховали животик вагітної нареченої.

— Я привіз рулон мережева з Італії. Алінина сукня важила десь

12-15 кілограмів. Плаття шив тиждень, бо з мереживом були деякі проблеми. Сукня вийшла проста, елегантна й дуже дорого виглядала.

Молодята обмінялися обручками від Українського ювелірного дому.

— Спочатку хотів купувати модні обручки від "Даміані". Думав замовити таку, як у Бреда Пітта, щоб у персні було поєднання платини і жовтого золота. Але Аліна сказала, що обручка має бути гладкою. Усі цікавляться, чи моя дружина вагітна. Запевняю, ще ні. Але дітей ми хочемо, тому не змусимо вас довго чекати.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан одружився на Мальдівах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути