вівторок, 18 червня 2013 07:00

Андре Тан назве доньку Марією

Автор: фото з сайта www.bagnet.org
  Дизайнер Андре Тан разом із похресницею Емілією та кумою Оксаною Соколовою біля Макаріївської церкви в столиці
Дизайнер Андре Тан разом із похресницею Емілією та кумою Оксаною Соколовою біля Макаріївської церкви в столиці

Дизайнер 29-річний Андре Тан став хрещеним батьком. Його похресниця — 6-місячна Емілія, донька телеведучої Валерії Черненко.

— Ми з Лерою знайомі чотири роки. Зі всієї гламурної тусовки вона найлюдяніша. Не така, як більшість, — в очі одне, а позаочі обговорять з голови до ніг, — говорить Андре Тан телефоном. — Коли Лера попросила стати її кумом, злякався. Боявся, через зайнятість не зможу достатньо часу приділяти хрещениці. П'ять років тому мені пропонувала одна клієнтка-артистка хрестити її сина. Та я був надто молодий для такої відповідальності. Кажуть, якщо в чоловіка першим похресником буде дівчинка, в його житті все складеться так, як він хоче. Тому я передзвонив Лері й погодився.

Хрестини відбулися на початку червня в столичній Макаріївській церкві. Дизайнерка Олена Бурба пошила дівчинці сукню з рожевої органзи та шифону. Кумою Тана стала ведуча програми "Факти тижня" — Оксана Соколова.

— Вона моя найближча подружка. Кращої хрещеної для дочки не уявляю. А з Андре ми давно дружимо сім'ями. Чоловік мене підтримав у виборі, — говорить Валерія Черненко.

Хрещений подарував Емілії срібний столовий набір, а кумі — сукню зі своєї нової колекції.

— Спочатку думав купити золотий хрестик, але Оксана мене випередила. Тому за традицією купив срібний набір. Доки Емілія зовсім маленька, шитиму спеціально для неї. Далі даруватиму одяг з дитячої лінії "Андре Тан", яку запущу наступного року.

Дизайнер рік як одружений з киянкою Аліною Харечко.

— Колись мріяв про трьох синів. Зараз хочу доньку. Назву Марією. Це ім'я мені завжди подобалось. Іноземних, як Мілана і Домініка, не люблю. Мода на них минула років 10 тому. Зараз повертаються до традиційних наших — Анна чи Марія.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан назве доньку Марією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути