Ексклюзиви
вівторок, 24 січня 2012 07:00

Американські актриси перестали носити панчохи

Автор: фото: REUTERS/DANNY MOLOSHOK
  Актриса Анджеліна Джолі одягла атласне біле плаття від ”Версаче” на вручення кінопремії ”Золотий глобус” в американському Беверлі Хіллз. Вона схудла на п’ять кілограмів за місяць. Сидить на ананасовій дієті. До цього віддавала перевагу чорним нарядам
Актриса Анджеліна Джолі одягла атласне біле плаття від ”Версаче” на вручення кінопремії ”Золотий глобус” в американському Беверлі Хіллз. Вона схудла на п’ять кілограмів за місяць. Сидить на ананасовій дієті. До цього віддавала перевагу чорним нарядам

— Це було схоже на парад наречених, — каже ліванський дизайнер 40-річний Зухаїр Мурад про вручення кінопремії "Золотий глобус" в американському Беверлі Хіллз. — Так нарядилися актриси Джессіка Біл, Ніколь Кідман, Анджеліна Джолі й Шарліз Терон. Сукні були білі, молочні або блідо-рожеві, кремові чи кольору слонової кістки. Старшим жінкам ці кольори не личать. Білий робить товстуватими навіть дуже худих моделей.

— Добре, що в біле плаття вбралася худюща актриса Анджеліна Джолі. Світлий атласний наряд від "Версаче" з розрізом і драпіруванням на талії зробили її схожою на метелика. Два яскраві акценти — клатч і помада зухвалого червоного кольору — зробила її гвіздком вечірки. Такою худою я Анджеліну ще не бачив. Чув, що вона сидить на ананасовій дієті. Якби прийшла у чорному платті, була б схожа на смерть. Кістлявість зараз не в моді. Жінка повинна мати гарні груди, широкі стегна, але тоненьку талію.

Сукні в дизайнерів замовляють за півроку до кінофестивалів — "Золотий глобус" і "Оскар".

— Усі півроку мусите тримати себе у формі. Додалося 2 сантиметри в талії, й уже не влізете в плаття. Інколи замовниці просять мене робити сукні на корсеті з зав'язками. Деякі зірки про плаття згадують в останній момент. Тоді не уникнути конфузу. Джессіка Біл невисока на зріс, а мала сукню з довгоногої моделі. Поділ увесь час тягся за нею. Через це співачка Мадонна, яка хотіла її обігнати, каблуком наступила на плаття Джессіки. Обидві почервоніли, почали вибачатися, а папараці наробили компрометуючих фото.

Я отримав перше замовлення у травні. Маловідомі актриси платять за вбрання великі гроші. Таким, як Анджеліна Джолі й Ніколь Кідман, дизайнери доплачують, аби наділи їхні сукні. Це найкраща реклама по всьому світу. Якщо у тебе купує плаття Хайді Клум або Ліндсі Лохан, чекай замовлень від дружини американського президента, доньки російського мільярдера або аргентинської бізнес-вумен.

Стейсі Кіблер, подруга Джорджа Клуні, з'явилася в червоному платті, Наталі Портман — у вбранні кольору фуксії, Шарліз Терон — у шовковій сукні від "Діор".

— Дизайнер не попередив Терон, що плаття мнеться від кожного руху. Коли після вручення вона підвелася зі стільця, пом'яту на стегнах сукню зафіксували півсотні фотографів. Актриса зганьбилась, а "Діор" знеславився своїми шовками.

Із прикрас актриси віддають перевагу срібним сережкам і каблучкам.

— На таких заходах актори часто мають надлишок оздоби. Надівають діамантові кольє, товсті золоті браслети з коштовним камінням. Я це називаю несмаком. Не обов'язково носити комплекти — персні, браслети, кольє і сережки. Іноді для завершення образу достатньо однієї прикраси. Срібло надає жінці легкості, а її образу — завершеності.

— Те, що взимку одягають на вручення "Золотого глобуса", влітку носитимуть випускниці київських чи львівських шкіл, — додає київська стилістка Аліна Левицька, 34 роки. — Торік була на показі Андре Тана і Періс Хілтон. Дівчина у першому ряді тикала пальцями і кричала: "Тату, хочу таке плаття на випускний".

Американські актриси є законодавицями моди. Цього року вони перестали носити панчохи. Взули туфлі із відкритим носком, які були модні три роки тому. Повернули в моду плаття з розрізами спереду і червону помаду. Анджеліна Джолі малює губи червоним, навіть коли з дітьми йде у супермаркет.

Повернуться у моду короткі нігті

Більшість гостей прийшли на "Золотий глобус" з розпущеним або зачесаним назад волоссям, зібраним у вузол чи гульку.

— Зараз не модно крутитися на бігуді й фарбувати у неприродні кольори, — розказує італійський перукар Джузеппе Ассоль, 46 років. —  Жінка має виглядати природно. Навесні ніхто не нарощуватиме 10-сантиметрових нігтів. Хочете виглядати вишукано — вкрийте улюбленим лаком коротенькі.

 

Зараз ви читаєте новину «Американські актриси перестали носити панчохи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути