середа, 15 червня 2011 07:00

Американці загнали у тіло 3200 голок

Автор: фото: REUTERS/Steve Marcus
 

Американці 22-річній Стейші Рендалл (праворуч) із міста Лас-Вегас загнали у тіло 3200 голок. Вона вирішила проколоти себе тисячі разів, аби потрапити до Книги рекордів Гіннеса.

— Спочатку Стейша хотіла зробити пірсинг із 3600 проколів, але змогла витримати тільки 3200, — каже 31-річний Стів Осетворд із салону тату. — Вона не приховувала сліз і болю, але гідно трималася під час тривалої і болісної процедури.

Троє майстрів салону прокололи їй усю спину, тильні сторони ніг і рук. Коли дівчину проколювали голками, вона корчилася і плакала, але процедуру не скасувала. Очевидці аплодували Рендалл. Попередній рекорд із пірсингу становив 3100 проколів на тілі. Документи на реєстрацію нового досягнення подали до комітету Книги рекордів Гіннеса.

— Такого болю я не відчувала ніколи в житті, — згадує американка. — Було враження, що мою шкіру розрізають на дрібні шматочки. Я терпіла, зціпивши зуби. Коли загнали тисячу голок, хотіла відмовитися. Але подруга тримала за руку і просила трохи потерпіти. Якби вкололи хоч на голку більше, мабуть, втратила би свідомість.

Голки, які були в тілі американки, вилучили. А рани, що залишилися від проколів, загояться за два місяці. Такий вид пірсингу називають плеєм. Ці проколи не призначені для носіння прикрас.

Зараз ви читаєте новину «Американці загнали у тіло 3200 голок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути