Ексклюзиви
вівторок, 13 серпня 2013 00:45

Олексій Порошенко обвінчається у батьківській церкві

Автор: фото: Аріна Кантоністова
  Олексій Порошенко, син мільярдера Петра Порошенка, з нареченою Юлією Аліхановою на відкритті фонтана у Вінниці 27 квітня. На весілля молодята планують запросити 50 гостей
Олексій Порошенко, син мільярдера Петра Порошенка, з нареченою Юлією Аліхановою на відкритті фонтана у Вінниці 27 квітня. На весілля молодята планують запросити 50 гостей

Депутат вінницької облради 28-річний Олексій Порошенко готується до весілля. Із киянкою-ровесницею Юлією Аліхановою у вересні обвінчається у храмі селища Козин під Києвом. Церква розташована на території садиби його батька нардепа-мільярдера Петра Порошенка, власника кондитерської фабрики "Рошен".

— Обряд вирішили проводити вдома. Запрошу 50 гостей. Будуть лише родичі, щоб усі знали одне одного. Це сімейне свято. Нікого з політиків не зватиму, — каже Олексій.

— Усі родичі задоволені, що Олексій у вересні одружиться, — говорить його дід депутат Вінницької облради 77-річний Олексій Порошенко. — Із Юлею я познакомився на концерті у Палаці спорту два місяці тому. Вона хороша, проста, молода. Тепер думаю, що їм подарувати. Точно гроші на весілля не понесу.

Олексій — один із найзавидніших женихів країни. Статки його батька Петра Порошенка оцінюють у $1,6 млрд. Хлопець вивчився в Лондонській школі бізнесу, закінчив факультет міжнародного бізнесу Київського університету ім. Шевченка. Працював віце-консулом у Китаї. З Юлією Аліхановою знайомий 1,5 року. Заручилися навесні. Вона працює топ-менеджером в одній зі столичних консалтингових компаній.

Олексій Порошенко — найстарший син у родині. Має двох 13-річних сестер-двійнят — Євгенію та Олександру та на рік молодшого за них брата Михайла.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Порошенко обвінчається у батьківській церкві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути