четвер, 15 липня 2010 19:03

"Служити до армії не взяли через татуювання"

Тіматі не вистачає

Домашньої тварини. Не можу завести, бо постійно в роз'їздах, доглядати нема кому. Хотів би лисого перського кота. Це нова порода, модна в Бразилії. Не люблю, коли шерсть літає по квартирі. Відніс би його до майстра, щоб усе тіло вкрив татуюваннями.


Власної радіостанції. Не можу знайти оптимальну для себе. Періодично мушу перемикати з однієї хвилі на іншу. Це не означає, що хочу слухати лише R'n'B чи реп. Має бути якісна музика, яку власноруч підбиратиму для свого радіо.


Замку. Хочу скромний, шестиповерховий, на Рубльовці. Щоб поблизу були 20 гектарів землі, вертолітний майданчик, конюшня і гараж на 50 машин. Ні будинку, ні квартири в Росії в мене немає.


Ще однієї машини. Хочу Bugatti Verona, вона понад два мільйона доларів коштує (зараз у Тіматі чотири автомобілі: Audi R8 V10, Мercedes CL, Porsche Cayenne S, Mercedes SL Lorinser. - "Країна"). Люблю спортивні авто. Хоча вони й незручні, непрактичні, мають потужний голосний вихлоп, у догляді потребують багато затрат. Машини мене виручають, коли спізнююся. Якось не встиг на літак до Мінська на виступ. Ускочив у авто та з Москви за кілька годин доїхав.


Два-три тижні відпустки. Хочу на якісь острови, щоб можна було ходити голим. Але не виходить, бо маю багато роботи. Востаннє відпочивав у Маямі, до цього в Сан-Тропе. Викроював там для себе лише кілька годин.


Освіти психолога чи філософа. Ще підлітком цікавився цими напрямками. Але батьки порадили вступити до Вищої школи економіки у Москві. Потім поїхав у Америку й здобув музичну освіту в Лос-Анджелеському коледжі. Із задоволенням повчився би ще, якби час був.


Татуювання. Місце ще є. Коли зробив перше тату, мамі сподобалося. Але коли малюнками були вкриті 40 відсотків тіла, сказала, що це вже перебор. Торік мене не взяли служити до армії. Медкомісія вважає призовника психічно неврівноваженим, якщо татуюваннями вкрито більше половини тіла. Мама сказала: "Бачиш, хоч на щось твої тату згодилися".


Одягу. Завжди хочеться купити щось нове та модне. Але дизайнери щороку випускають стільки новинок, що придбати всі нереально. Місця в шафах не вистачить.

Зараз ви читаєте новину «"Служити до армії не взяли через татуювання"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути