середа, 15 лютого 2012 19:03

Хто такі діти-індиго, кристали й веселки

 

2012 року кінця світу, прогнозованого календарем майя, не буде. Такого висновку дійшли 64 дослідники цієї цивілізації, що торік наприкінці листопада прибули з 12 країн на з'їзд до мексиканського міста Паленке. Бо майя мали на увазі не апокаліпсис, а новий часовий цикл. Але життя на Землі в цьому циклі мало би таки згаснути, однак людство виявилося готове до духовного розвитку, уточнюють езотерики. Тому з'являються люди "нової раси" - так звані діти-індиго, -кристали та -веселки. Вони мають підготувати землян до квантового переходу у свідомість і тіла вищого виміру.

Квантовий перехід

Термін належить квантовій механіці, розділу теоретичної фізики. Електрони обертаються довкола ядра атома на різних орбітах. Змінюючи орбіту, електрон втрачає чи набуває енергію - переходить у інший стан. Це називають квантовим переходом. Подібне може відбутися й з однією з планет, що обертаються довкола Сонця, вважають езотерики. Спалахи на ньому, вібрації можуть спричинити зміну орбіти й квантовий перехід планети чи всієї Сонячної системи в новий стан. Такі енергетичні феномени трапляються кожні 5125 років - цей часовий цикл і зафіксовано в календарі майя.

На Землі вже були катастрофи, пов'язані з циклічними квантовими змінами.

- Найбільший із вивчених катаклізмів трапився 60-70 мільйонів років тому, коли загинули динозаври, - говорить доктор геолого-мінералогічних наук росіянин 78-річний Олексій Дмитрієв. - Катастрофа, яка насувається зараз, за науковими розрахунками, буде потужніша на 20-25 відсотків.

Найбільший із вивчених катаклізмів трапився 60-70 мільйонів років тому, коли загинули динозаври. Катастрофа, яка насувається зараз, буде потужнішою на 20-25 відсотків

21 грудня 2012 року - саме цього дня уривається календар майя - почнеться переведення людства у вищий вимір, завершення його існування в матеріальному світі. Якби це сталося 10 років тому, вижили б одиниці. Але саме винайшли інтернет - він спровокував сплеск творчої активності людей і спонукав до духовного розвитку. Тож є сподівання, що на Землі багато хто переживуть теперішню космічну трансформацію. Уже народилися кілька поколінь її першопрохідців - "нових людей".

Діти-індиго народжувалися до 1987 року.

Термін запровадила 1982-го американка Ненсі Енн Тепп, яка має здатність "бачити" колір людини. Не називає його аурою й не вважає свої здібності екстрасенсорними чи паранормальними.

- Мій мозок наділений особливою властивістю - синестезією, завдяки якій я бачу колір та відчуваю на смак різні форми, - пояснює. - У синестетиків схрещуються два відчуття, утворюючи шосте. У моєму випадку - це смак і колір. Коли я їм, то відчуваю на смак квадрати, кола й трикутники. Коли дивлюся на людину - бачу її колір.

Червоний і рожевий, на думку Ненсі, характеризують примітивних людей, із низьким інтелектом. У житті вони воліють плисти за течією. Зелені та жовті - розумні практики, мислять стратегічно. Синій і фіолетовий - кольори духовно розвиненої особистості.

На початку 1980-х Ненсі побачила людей, здебільшого дітей, інтенсивного кольору "духовної парадигми" - індиго, це між темно-синім і фіолетовим. Їм властиві високий інтелект, байдужість до авторитетів, ігнорування правил і висока експресивність. Погано піддаються вихованню. На них неможливо вплинути методами традиційної педагогіки, адже дітям-індиго відомо більше, ніж їхнім батькам і вихователям.

Роль войовничих індивідуалістів дітей-індиго у квантовому переході - руйнування нинішньої світобудови. Вони мають скинути уряди, заперечити традиції, стерти кордони.

Є індиго й старшого віку.

- Були першопроходці, - стверджує Ненсі Тепп. - Багато з тих індиго загинули. А дехто змінив колір - щоб лишитися жити.

Серед індиго Ненсі Тепп називає, зокрема, президента США Барака Обаму, засновника корпорації Apple Стіва Джобса, найбагатшого спортсмена світу Тайґера Вудса, репера Емінема, британських принців Вільяма та Гаррі, засновника мережі Facebook Марка Цукерберґа.

Ненсі Тепп наполягає, що індиго - єдиний новий колір людини, який вона побачила. Але її ідею особливих людей підхопили й розвинули послідовники теорії квантового переходу. Вони називають наступні покоління "нової раси".

Діти-кристали народилися у 1987-2012 роках.

Їхня аура кристалічна. На відміну від індиго, не войовничі, мирні, заглиблені в себе. Пізно починають говорити, некомунікабельні: мають телепатичні здібності, тому не потребують традиційного спілкування. Мудрі змалечку, їх неможливо ввести в оману -  бачать людей наскрізь. Так само глибоко відчувають природу - можуть описати відчуття рослин, їхній біль. У них високі внутрішні вібрації, тому жінці важко виносити й народити дитину з такою енергетикою. Часом матері гинуть під час пологів.

Призначення дітей-кристалів у квантовому переході - визволителі. Мають очистити людство від старих кармічних енергій і підготувати ґрунт для нового знання.

Червоний і рожевий кольори характеризують примітивних людей, зелений та жовтий - розумних практиків. Синій і фіолетовий - кольори духовно розвиненої особистості

Діти-веселки народжуватимуться впродовж 2012-2021 років.

У їхній аурі - увесь кольоровий спектр. Діти-веселки випромінюють любов і співчуття. Їм не властиве жодне проявлення еґо. Позитивна енергія "веселок" має наповнити океан і земну атмосферу, зцілити світ. Подібні до святих. У квантовому переході виконуватимуть роль провісників істини. Вони принесуть нове знання.

Доктор психології із США 53-річна Дорін Вьорче стверджує, що "веселки" вже почали своє втілення на Землі, "особливо серед тих народів, що вирізняються душевною теплотою та відкритістю, - у Мексиці, Італії, Венесуелі, Новій Зеландії й Східній Європі".

Діти Раю народяться після 2021 року. Нестимуть у собі божественну енергію й саме вони нібито творитимуть новий світ.

Езотеричну теорію про людей "нової раси" психологи вважають містифікацією. Наголошують, що більшість особливостей дітей-індиго діагностується як гіперактивність та порушення поведінки. А діти-кристали мають симптоми аутизму. Фахівців тривожить, що деякі батьки не намагаються коригувати асоціальні риси дитини, воліючи пишатися нащадком "нової раси". Потужніші інтелектуальні здібності сучасних дітей, порівняно з попередніми поколіннями, науковці пояснюють більшою насиченістю інформаційного простору, розвитком цифрових технологій.

Анекдоти

- Помер ворожбит, що вів наш календар, - повідомляють верховного жерця майя.

- На якій даті він зупинився? - запитує той.

- 21 грудня 2012 року.

- От на цьому й облиште - у нас інших проблем повно.

- Верховний жерцю, нас можуть неправильно зрозуміти нащадки.

- Ой, та ну їх.

"Жили вони довго й щасливо, і померли в один день - 21 грудня 2012 року", - традиційна кінцівка незаписаних казок народів майя.

- Ти чого такий сумний?

- Водив сина в школу - не взяли.

- Як?! Він же в тебе індиго!

- На співбесіді вчителька спитала його, чим автобус відрізняється від тролейбуса. Малий пояснив: автобус працює на двигуні внутрішнього згоряння, а тролейбус - на силі змінного струму.

- Ну і?..

- Ага - нічого подібного: виявилося, що просто тролейбус з рогами, а автобус - без.

Зараз ви читаєте новину «Хто такі діти-індиго, кристали й веселки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути