четвер, 11 серпня 2011 18:50
Олександр Сопко
Олександр Сопко
колишній футболіст донецького "Шахтаря"

Едмара слід залучити до групи атаки

Дії українських футболістів у матчі зі Швецією мене обнадіяли. Попередній матч проти Франції наші проводили з певним "валізним" настроєм. У Харкові 10 серпня такого не було. Сподобалася самовідданість підопічних Блохіна, їх уміння вести протиборства. Над це стосується ветеранів — Тимощука, Вороніна.

Воронін, можливо, відіграв не настільки яскраво як у клубі, московському "Динамо". Але слід врахувати часовий цейтнот — збірна готувалася до матчу у сплющеному режимі, півтори доби.

Помітно, що тренерський штаб шукає нові ходи. У другому таймі діяли з трьома форвардами — Девічем, Мілевським, Антоновим. Це один з варіантів розхитати оборону суперника, адже шведів за ігровою манерою можна назвати близнюком українців. Вони теж не настільки технічні, як іспанці та голландці, і ведуть гру у силовій манері.

Едмар цілком здатний допомогти збірній України. Він уродженець Ріо-де-Жанейро, а у кожного бразильського футболіста вроджене відчуття м'яча, високе технічне оснащення. Думаю, Едмар треба залучати до атакувальної групи виконавців разом з Гусєвим, Ярмоленком, Вороніним, Шевченком.

Не сподобалося те, що пропустили. І знову на останній хвилині. Змазали кінцівку непоганої гри.

Я не порекомендую тренерському штабу жодного нового футболіста. Усі на видноті у Блохіна.

Наступний суперник Уругвай. Це технічна команда, чемпіон Південної Америки. Матч відбудеться 2 вересня, до того часу наші футболісти повинні покращити свою форму, вітчизняний чемпіонат набиратиме обертів.

Проти Уругваю треба зіграти у силовій манері. Рівень агресії — тобто щільної опіки суперника - має зрости. І тоді можна буде розраховувати на успіх.

Зараз ви читаєте новину «Едмара слід залучити до групи атаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути