четвер, 11 серпня 2011 10:53

Едмар вийшов на 73-й хвилині, Девіч заступився за Мілевського - гравці збірної про матч зі Швецією

Едмар вийшов на 73-й хвилині, Девіч заступився за Мілевського - гравці збірної про матч зі Швецією

Гравці збірної України прокоментували поразку в товариському матчі зі збірною Швеції.

Андрій Шевченко, капітан збірної України, форвард "Динамо":

Рахунок не по грі. Ми грали першим номером, атакували, створювали моменти, а вже в доданий час пропустили атаку і програли гру. Вважаю, що показали хорошу гру. Незважаючи на те, що ряд гравців відсутній, збірна грала в досить непоганий футбол, комбінували, створювали моменти. Безумовно, позитивних моментів було більше, ніж негативних. Що стосується нашої атаки в цьому матчі, то Девіч грав зліва, а попереду - Воронін і я. Вважаю, що всі ми зіграли на хорошому рівні. Швеція - непогана команда, до якої потрібно було знайти певний підхід. У другому таймі гра трохи покращилася, грали першим номером. Знову ж таки, пропустили один момент, який і призвів до голу. Результатом я не задоволений, а грою цілком задоволений. Тому що навіть без провідних гравців команди ми показали непоганий футбол.

Едмар, півзахисник "Металіста":

-Дуже приємно було вийти сьогодні на поле. Перший матч у збірній запам'ятається на все життя, тим більше мені вдалося провести його в Харкові. Тут завжди вболівають за своїх на високому рівні. Підтримка уболівальників, звичайно ж, відчувалася. Постараюсь виправдати їхню довіру і в наступних іграх. Нікого не можна звинувачувати в сьогоднішній поразці. Всі хлопці старалися на поле, але пропустили нелогічний гол. Це був товариський матч, з якого потрібно робити висновки перед Євро-2012. Те, що я вийшов на поле тільки на 73-й хвилині, так ці питання вирішує тренер, я не хотів би втручатися в його роботу. Дякую Олегу Блохіну за довіру.

Марко Девіч, форвард "Металіста":

- Дуже шкода, що команда програла. Зіграли ми непогано, моменти створювали, старалися, але, як і в грі з Францією, наприкінці пропустили необов'язковий гол. Як мені здається, по грі ми заслужили як мінімум на нічию. Краще зараз пропустити, ніж під час чемпіонату Європи. Сьогодні вийшов, скажімо прямо, один негарний момент - трибуни обсвистали Артема Мілевського. Так, хлопець грає в київському "Динамо", в клубі-суперника "Металіста", але сьогодні грала збірна. Я не пам'ятаю такого моменту, коли трибуни свистіли на мою адресу на стадіоні "Динамо". Сподіваюся, наступного разу це не повториться. Збірна грає - всі повинні вболівати за неї.

Нагадаємо, в середу, 10 серпня, у Харкові збірна України поступилася збірній Швеції, пропустивши єдиний м'яч на останніх хвилинах матчу - 0:1.

Зараз ви читаєте новину «Едмар вийшов на 73-й хвилині, Девіч заступився за Мілевського - гравці збірної про матч зі Швецією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути